Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lintulauta voi olla näin upea 1

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tuhannet kiitokset kaikille lukijakilpailuun osallistuneille ja lintulaudoista kuvia lähettäneille! Kekseliäisyys on todella ollut huipussaan.

Voittaja

Tämän nerokkaan lintulaudan rakentaja rakensi laudan tyttärelleen. Se ei ole vain lintulauta, vaan sitä voi käyttää myös pönttönä pesintäaikaan. Rakenne on nimittäin kaksiosainen, joten katon voi nostaa irti ja pohjaosaan voi asentaa pöntön. Kekseliäs ratkaisu, joka on tehty taidolla ja näyttää todella hienolta!

Vanhasta valaisimesta on tehty yksinkertainen ja samalla kertaa tyylikäs lintulauta. Alaosa on työstetty pyöreästä levystä ja sen keskelle asetetusta pyörökepistä, johon varjostinosa on kiinnitetty.

Kristerin majatalosta pursuaa siemeniä ulos sekä ylä- että alakerrasta. Majatalo on valaistu pimeän aikaan.

Ensialkuun tämä ratkaisu ei näytä kovin kummoiselta, mutta lintulauta palvelee sekä pikkulintuja, oravia, fasaaneja että peltopyitä.

Lintulauta voi olla näin yksinkertainen: lautanen siemenille, pari tiiliskiveä kattopilareina, ylösalaisin asetettu tinalautanen ja sen päällä kivi, jotta tuuli ei vie kattoa mennessään.

Juhlava majakka toimii ruokintaautomaattina, jonka kannen voi nostaa ja putken täyttää, jotta alaosa on aina täynnä ruokaa.
Napsauta tästä >>

TOIMITUS SUOSITTELEE: Rakenna lintulauta

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin