Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lintulauta voi olla näin upea 2

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tuhannet kiitokset kaikille lukijakilpailuun osallistuneille ja lintulaudoista kuvia lähettäneille! Kekseliäisyys on todella ollut huipussaan.

Tämä puutalo on malliltaan avoin, jotta linnut pääsevät sisään ja voivat syödä katoksen alla. Yläkerrassa on majoitustilat.

Kauttaaltaan upea luksuslintulauta. Alakerrassa ruokinta-alue, katolla kattolyhdyt pesimistarpeisiin ja ylhäällä piippu hedelmiä ja marjoja varten. Lintulauta on pystytetty metallitolpalle, mikä estää kuokkavierailut.

Lintujen ”valopihalla” on paljon ateriointitilaa. Lintulauta on ympäröity valonauhalla, mikä saa lintulaudan muistuttamaan kiitorataa.

Tämän lintulaudan tekijä on käyttänyt useita tunteja sorvin äärellä ja viimeistellyt luomuksensa löytämällään kuparihatulla. Hieno!

Tässä mallissa linnut saavat varmasti ruokailla rauhassa: ruokinta-automaatti on asetettu sivuverkoin katetulle lintulaudalle.

Lintulaudan kuparikatto näyttää hienostuneelta. Myös pilareihin on käytetty kupariputkia.
Napsauta tästä >>

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin