Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Aidan ruiskumaalaus

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Aidan suojakäsittely siveltimellä on aivan liian hidasta. Se kannattaa sen sijaan ruiskumaalata.

Muista varmistua maalia tai puunsuoja-ainetta ostaessasi, että se soveltuu ruiskumaalattavaksi. Voit tietenkin myös ohentaa tavallista maalia tai puunsuoja-ainetta. Monien ruiskupistoolien mukana toimitetaan ohjeet ja tiedot ohennussuhteesta.

Ruiskutettavan aiheen pitää olla ohutta. Vesipohjaiset maalit voi tietenkin ohentaa vedellä, öljypohjaiset taas tärpätillä. Sekoita huolellisesti ennen ruiskutuksen aloittamista. Maali leviää paljon suuremmalle alueelle kuin uskoisikaan.

Ulkonakin on siksi käytettävä hengityssuojainta. Paperinen maski ei riitä. Hyvä hengitysuojain maksaa vain muutaman kympin. Tärkeintä ruiskumaalauksessa on varoa ruiskuttamasta liian paksua kerrosta, ja niin helposti tapahtuu, jos seisot liian lähellä kohdetta Koska ruiskupistooleita on monenlaisia, ei voi antaa mitään yleisohjetta sopivasta etäisyydestä.

Toimi valmistajan ohjeiden mukaan ja liikuttele pistoolia pitkin ja sulavin liikkein. Yksi käsittely ei välttämättä riitä, mutta kannattaa mieluummin antaa ensimmäisen kerroksen kuivua ja toistaa käsittely sitten. Toisen, ohuen kerroksen ruiskuttaminen ei kestä kauan. Myös lopputulos on moitteeton.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin