Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Uutuusmateriaalilla on helppo maalata lattiaan betonipinta. Tämä lattia liipataan tasaiseksi mutta leiskuvan näköiseksi.

Uutuusmateriaalilla on helppo maalata lattiaan betonipinta. Tämä lattia liipataan tasaiseksi mutta leiskuvan näköiseksi.

Uudentyyppinen Conteco-betonipinnoite tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin ja saa pinnat näyttämään siltä, kuin ne olisi valettu betonista. Pinnoite on kovaa kuin betoni mutta samalla sitkeää ja joustavaa. Pinta näyttää karulta ja karhealta, mutta se on helppo pitää puhtaana oikean suojauskäsittelyn avulla.

Materiaalin käyttäminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta se johtuu siitä, että samoista ainesosista voi tehdä erilaisia pintoja. Mieleinen värisävy on helppo luoda lisäämällä tai vähentämällä värijauhetta, ja pintarakenteesta tulee erilainen sen mukaan, millä työkalulla ja tekniikalla ainetta levitetään.

Pinnoitteen levittäminen ei voi mennä pieleen, jos teet työt ohjeiden mukaan. Valmiin pinnan ulkonäkö vaihtelee, mutta betonin perusominaisuudet ovat samanlaiset siitä riippumatta, näyttääkö kuivunut seinä elävältä ja leiskuvalta vai tasaiselta ja yhtenäiseltä.

LUE LISÄÄ: Mihin mikrosementtiä voi käyttää?

Näin teet lattian

Tältä sivulta ladattavissa tee se itse -ohjeissa näytetään, mitä tuotteita lattian tekemiseen tarvitaan. Näytämme myös, miten teet lattian. Mikään ei voi mennä pahasti pieleen, jos noudatat ohjeita tarkasti. Näytämme, miten:

  • sekoitat betonin
  • levität enemmäisen betonikerroksen
  • levität toisen betonikerroksen
  • viimeistelet pinnan