Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Näin vaihdat irtolaatat

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Miten vaihdan irtolaatat uusiin?

Käytä apuna kiiloja, jotka vastaavat sauman leveyttä.

ONGELMA:

Kylpyhuoneessamme on useita irtolaattoja. Mitä niille pitäisi tehdä?

RATKAISU:

Tutki aluksi, kuinka moni laatta on irti. Koputa laattoja kevyesti ruuvimeisselillä. Jos laatoista kuuluu ontto ääni, ne eivät ole kunnolla kiinni seinässä. Kun tiedät, mitkä laatat pitää vaihtaa, poista laatat sekä niitä ympäröivät saumat multicutterilla.

Laatat ovat jo melkein irti, joten ne on helppo poistaa. Ole kuitenkin varovainen, jotta et vahingoita viereisiä laattoja, joissa ei ole mitään vikaa. Puhdista laattojen alla oleva seinä laastista ja muusta irtomateriaalista. Jos vanhat laatat irtosivat kokonaisina, voit puhdistaa laastin niiden takaa ja asentaa laatat takaisin.

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään monitoimityökalua 5 minuutissa

Levitä laattoihin laastia ja paina ne takaisin entisille paikoilleen. Kun laatat ovat paikallaan ja laasti kuivunut, täytä saumat uudelleen saumalaastilla.

Varo vesieristettä

Älä tee reikiä vesieristekerrokseen, kun irrotat laattoja kylpyhuoneen seinästä. Jos vesieristeeseen tulee pieni reikä laatan keskelle, voit paikata sen vesieristeellä. Levitä vesieristettä 1–2 milliä paksu kerros, jotta se peittää reiän varmasti.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin