Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Reikä katossa

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Paikattaessa katossa olevaa reikää, on tärkeä saada laasti pysymään paikallaan. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla kovin vaikeaa.

Reikään kannattaa hakata muutamia isokantaisia nauloja. Niiden avulla laasti pysyy myöhemmin paremmin paikallaan. Tähän lyödään nyt kymmenkunta naulaa, mutta määrä riippuu tietysti reiän koosta.

Kun kaikki naulat on lyöty, reiän voi kostuttaa. Korjauslaasti ei saa olla liian kiinteää, sillä osa vedestä imeytyy kattoon. Laastin voi joko lyödä paikalleen tai painella reikään. Laastin levittämisestä syntyy vähemmän sotkua, kun alla pidetään hierrintä.

Kun reikä on täytetty, laasti tasoitetaan puhdistuskauhalla. Sen jälkeen laastin annetaan asettua noin puoli tuntia, ennen kuin työtä jatketaan.

Korjattu kohta käsitellään nyt hiertimellä, niin että paikka tulee muun katon tasalle. Paikan reunat sivellään lopuksi märällä patterisiveltimellä, niin että liitos sulkeutuu. Nyt reikä on korjattu, ja kun se maalataan, korjausta ei edes huomaa.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin