Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 FIKSUA tapaa käyttää maalarinteippiä

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Maalarinteippi on lujaa, mutta se on helppo poistaa. Teipin pinta on karhea, ja se kestää kastumista. Ominaisuuksiensa ansiosta maalarinteippiä voi käyttää paljon muuhunkin kuin pelkkään suojaamiseen.

Tee Itse maalarinteippi

1. Maalarinteippi pitää liimatut esineet yhdessä

Maalarintieppiä voi käyttää avuksi levyjen liimaamisessa suoraan kulmaan. Aseta levyt peräkkäin ja kiinnitä ne toisiinsa molemmilta puolilta pitkillä teipinsuikaleilla. Nosta toinen levy pystyyn, tarkista kulman suoruus ja teippaa levyt toisiinsa molemmilta puolilta. Saumateippi ja levyjen ulkopuoliset \"henkselit\" luovat niin kovan paineen, että liima pitää levyt yhdessä.

LUE MYÖS: Pidä liimatut esineet koossa

2. Maalarinteippi sopii merkkaamiseen

Tee Itse maalarinteippi

Timpurinkynän jälki tarttuu hyvin maalarinteipin karheaan pintaan. Merkinnät näkyvät selkeästi myös tummien puu- ja metallilevyjen pinnasta, kun niihin liimataan vaaleaa maalarinteippiä.

LUE MYÖS: Mittaa millintarkasti fiksulla laserilla

3. Viritä maalarinteippiä maalipurkin päälle

Liian märkä pensseli tai tela on helppo kuivata maalipurkin reunaan. Tavassa on kuitenkin se huono puoli, että maalipurkin kansi juuttuu helposti kiinni kuivuneeseen maaliklönttiin. Purkkiin saattaa pudota puolikuivaa maalia, joka tarttuu vastamaalattuun seinään. Vedä mieluummin pätkä maalarinteippiä maalipurkin reunojen yli ja kuivaa pensseli siihen.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin