3 FIKSUA tapaa käyttää maalarinteippiä

Maalarinteippi on lujaa, mutta se on helppo poistaa. Teipin pinta on karhea, ja se kestää kastumista. Ominaisuuksiensa ansiosta maalarinteippiä voi käyttää paljon muuhunkin kuin pelkkään suojaamiseen.

1. Maalarinteippi pitää liimatut esineet yhdessä

Maalarintieppiä voi käyttää avuksi levyjen liimaamisessa suoraan kulmaan. Aseta levyt peräkkäin ja kiinnitä ne toisiinsa molemmilta puolilta pitkillä teipinsuikaleilla. Nosta toinen levy pystyyn, tarkista kulman suoruus ja teippaa levyt toisiinsa molemmilta puolilta. Saumateippi ja levyjen ulkopuoliset \"henkselit\" luovat niin kovan paineen, että liima pitää levyt yhdessä.

LUE MYÖS: Pidä liimatut esineet koossa

2. Maalarinteippi sopii merkkaamiseen

Timpurinkynän jälki tarttuu hyvin maalarinteipin karheaan pintaan. Merkinnät näkyvät selkeästi myös tummien puu- ja metallilevyjen pinnasta, kun niihin liimataan vaaleaa maalarinteippiä.

LUE MYÖS: Mittaa millintarkasti fiksulla laserilla

3. Viritä maalarinteippiä maalipurkin päälle

Liian märkä pensseli tai tela on helppo kuivata maalipurkin reunaan. Tavassa on kuitenkin se huono puoli, että maalipurkin kansi juuttuu helposti kiinni kuivuneeseen maaliklönttiin. Purkkiin saattaa pudota puolikuivaa maalia, joka tarttuu vastamaalattuun seinään. Vedä mieluummin pätkä maalarinteippiä maalipurkin reunojen yli ja kuivaa pensseli siihen.

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Maalaus