Pensasleikkurit: Vahvimmat leikkurit katkaisivat 34 milliä paksuja oksia.

Vahvimmat leikkurit katkaisivat 34 milliä paksuja oksia.

Työkalutehtaat kehittävät akkutyökaluja juuri nyt niin kovalla voimalla ja isolla rahalla, että kaikkien työkalujen hinnat painuvat alaspäin. Kilpailu heijastuu myös verkkovirralla toimiviin pihatyökaluihin, joiden ainoa huono puoli on työskentelyä hidastava virtajohto. Verkkovirralla toimivat pensasleikkuri on erittäin hyvä vaihtoehto pienelle pihalle, jossa jatkojohdosta ei ole liikaa haittaa.

Pensasleikkureiden tasainen kisa

Testasimme seitsemän suosittua pensasleikkuria. Kaikissa malleissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta kuusi konetta sijoittui erittäin lähelle toisiaan. Yksi kone erottui joukosta selvästi ja jätti muut kauas taakseen.

Kun lopputulos on näin tasainen, edullinen hinta korostuu. Testi osoitti, että 80 euroa maksava kone toimii yhtä hyvin kuin kalliimmat mallit.

Pensasleikkurit: Näin testasimme koneet

Voimakkuus oli testin ensimmäinen ja tärkein mittari. Testasimme pensasleikkureiden voimat leikkaamalla niillä kolmea erikokoista pyörölistaa ja otimme aikaa suorituksesta.

Testasimme myös koneiden tasapainon, sillä etu- tai takapainoisen koneen käyttäminen alkaa rasittaa käsivarsia melko nopeasti.

Arvioimme myös koneiden käyttötuntumaa koko testin ajan.

Lopuksi punnitsimme koneet. Pensasleikkurin paino ratkaisee, kuinka kauan sitä voi käyttää yhteen menoon. Liian raskas kone alkaa painaa käsiä nopeasti.

Riippumaton pensasleikkuritesti

Tee Itse on täysin riippumaton työkaluvalmistajista, mainostajista ja muista ulkopuolisista tahoista.

Testitoimittajamme tutkii markkinoita ja valitsee testattavat tuotteet itsenäisesti.

Kaikki koneet ja laitteet testataan perusteellisesti ja samalla tavalla. Voit lukea lisää testin yksityiskohdista artikkelista.

Etsitkö akkupensasleikkuria? Löydät täältä uusimmat akkupensasleikkuritestimme.

Testasimme nämä 7 pensasleikkuria

  • BOSCH AHS 50-26
  • RYOBI RHT7565RL
  • STIGA SHT 600
  • STIHL HSE 42
  • GARDENA EASYCUT 450/50
  • BLACK+DECKER BEHTS451-QS
  • MAKITA UH4570

LATAA KOKO TESTI ja katso, mikä pensasleikkuri nousi jättitestin voittajaksi.