Ketju teräväksi 3 sekunnissa

Kipinät lentävät, savu nousee laatikosta ja moottorisahan ketjusta tulee terävä alle viidessä sekunnissa. Se kuulostaa uskomattomalta, mutta pitää paikkansa. Oregon Powersharp on äärimmäisen tehokas ja likimain nerokas moottorisahajärjestelmä, joka koostuu laipasta, teräketjusta, hiomakivestä ja hiomalaatikosta. Osat sopivat yhteen eri moottorisahojen kanssa ja säästävät niin paljon aikaa ja rahaa, että maksavat itsensä nopeasti takaisin.

Teräväksi 3 sekunnissa

Laipassa on ylimääräinen reikä, jota tarvitaan hiomalaatikon kiinnittämiseen. Moottorisahassa on niin paljon voimaa, että hiomalaatikon on syytä pysyä kiinni todella lujasti. Hiomakivi painuu ketjun ympärille, kun laatikko suljetaan. Seurauksena on savua, melua, kipinöitä sekä viiltävän terävä ketju.

Näin pääset alkuun

Uuden ketjun ja laipan asentaminen ei vie kauan. Powersharp-tarvikkeet toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin tavalliset moottorisahan osat. Myös hiomalaatikko on helppo napsauttaa laipan ympärille. Katso tästä, miten teroitat ketjun.

1. Asenna uusi Powersharp-laippa samalla tavalla kuin tavallinen moottorisahan laippa. Valitse tarvikesarja, joka sopii yhteen oman sahasi kanssa.

2. Pidä laippaa paikallaan peukalolla. Työnnä laippaa ja ketjua eteenpäin samalla, kun kiinnität teränsuojuksen. Se varmistaa, että ketjusta tulee kireä.

3. Napsauta hiomakivi paikalleen hiomalaatikkoon. Asenna kivi loveen ja paina kivi pohjaan asti.

4. Kiinnitä laippa koteloon, kun haluat hioa ketjun. Sulje laatikko ja tarkista, että se on kunnolla kiinni laipassa.

5. Käynnistä moottorisaha varovasti ja totuttele hiomalaatikon käyttöön. Hiomakivi painuu kiinni ketjuun vasta, kun jousijalka painuu pohjaan.

Järjestelmän osat

Teräväksi 3 sekunnissa

1. Laatikko asennetaan paikalleen ja kansi painetaan laipan ympärille.
2. Lyhyet metallitangot sopivat laipassa oleviin reikiin ja pitävät hiomalaatikon lujasti kiinni hiomisen ajan.
3. Pieni hiomakivi kestää noin 15 hiontakertaa. Sen jälkeen se ja ketju pitää vaihtaa uusiin. Mitä nopeammin ketju pyörii, sitä nopeampaa hiominen on.

TESTASIMME: Moottorisaha testi

Kokonainen aloitussarja

Powersharp-järjestelmä koostuu neljästä osasta: laipasta, erikoisketjusta, hiomakivestä ja hiomalaatikosta.

Aloituspaketti maksaa noin 80 euroa. Ketju ja hiomakivi kestävät noin 15 teroitusta. Kun ne ovat kuluneet loppuun, voit ostaa tilalle pelkän ketjun ja hiomakiven, jotka maksavat yhteensä noin 40 euroa.

Teräväksi 3 sekunnissa - Kokonainen aloitussarja

Powersharp-järjestelmässä on neljä osaa: laippa, erikoisketju, hiomakivi ja hiomalaatikko.

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Moottorisaha