Teräväksi 3 sekunnissa

Laipassa on ylimääräinen reikä, jota tarvitaan hiomalaatikon kiinnittämiseen. Moottorisahassa on niin paljon voimaa, että hiomalaatikon on syytä pysyä kiinni todella lujasti. Hiomakivi painuu ketjun ympärille, kun laatikko suljetaan. Seurauksena on savua, melua, kipinöitä sekä viiltävän terävä ketju.

Näin pääset alkuun

Uuden ketjun ja laipan asentaminen ei vie kauan. Powersharp-tarvikkeet toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin tavalliset moottorisahan osat. Myös hiomalaatikko on helppo napsauttaa laipan ympärille. Katso tästä, miten teroitat ketjun.

Järjestelmän osat

Teräväksi 3 sekunnissa

1. Laatikko asennetaan paikalleen ja kansi painetaan laipan ympärille.
2. Lyhyet metallitangot sopivat laipassa oleviin reikiin ja pitävät hiomalaatikon lujasti kiinni hiomisen ajan.
3. Pieni hiomakivi kestää noin 15 hiontakertaa. Sen jälkeen se ja ketju pitää vaihtaa uusiin. Mitä nopeammin ketju pyörii, sitä nopeampaa hiominen on.

TESTASIMME: Moottorisaha testi

Kokonainen aloitussarja

Powersharp-järjestelmä koostuu neljästä osasta: laipasta, erikoisketjusta, hiomakivestä ja hiomalaatikosta.

Erimerkkisissä ja -kokoisissa moottorisahoissa on eroja. Tarkista Oregonin kotisivuilta, millainen sarja sopii yhteen oman sahasi kanssa. Powersharp-tarvikkeet sopivat muun muassa useisiin Makitan, Boschin ja Stigan sahoihin.

Aloituspaketti maksaa noin 80 euroa. Ketju ja hiomakivi kestävät noin 15 teroitusta. Kun ne ovat kuluneet loppuun, voit ostaa tilalle pelkän ketjun ja hiomakiven, jotka maksavat yhteensä noin 40 euroa.

Teräväksi 3 sekunnissa - Kokonainen aloitussarja

Powersharp-järjestelmässä on neljä osaa: laippa, erikoisketju, hiomakivi ja hiomalaatikko.