Millainen trimmeri kannattaa valita?

Trimmeri sopii muuhunkin kuin nurmikon reunojen leikkaamiseen. Kaupoissa on akkutrimmereitä ja bensalla toimiva trimmereitä.

Trimmeri: Millainen trimmeri kannattaa valita?

Trimmeri on loistava työkalu puiden ja pensaiden juurella ja muissa paikoissa, joita ei voi leikata ruohonleikkurilla.

Nurmikon leikkaaminen ruohonleikkurilla ei riitä. Myös nurmikon reunojen pitää näyttää siisteiltä, ja siihen tarvitaan trimmeriä. Trimmeriä tarvitaan myös kukkapenkkien reunuistoilla, trampoliinin ympärillä ja muissa paikoissa, joihin ruohonleikkuri ei pääse.

Trimmeri: akku-, sähkö- vai bensamalli?

Akkutrimmerien suosio kasvaa koko ajan, sillä akut ovat koko ajan voimakkaampia. Bensatrimmeri tai verkkovirralla toimiva trimmeri on edelleen hyvä valinta isojen alueiden siistimiseen.

Trimmeri: Akku-, sähkö- vai bensamalli?

Akkutrimmeri: Tässä käytetään akkutrimmeriä. Tässä mallissa on tukijalat, joten sillä on helppo siistiä nurmikon reunat.

Akkutrimmerit toimivat samoilla akuilla

Akkutrimmeri kannattaa valita sen perusteella, mitä akkuja verstaassa on valmiiksi. Esimerkiksi Boschin akkutrimmeri on hyvä ostos, jos sinulla on valmiiksi sopivia Boschin akkuja, jotka sopivat trimmeriin. Sama koskee muitakin työkalunvalmistajia kuten Ryobia, Makitaa, Worxia ja Black and Deckeriä.

Trimmeri: siima vai terä?

Suurin osa trimmereistä leikkaa ruohon nylonsiimalla, joka tulee pyörivästä kotelosta. Siima voi mennä poikki, mutta lisää siimaa on helppo syöttää kotelossa olevalta rullalta. Joissakin trimmereissä on pienet muoviterät. Ne ovat kestävämpiä kuin siima, joten terillä voi katkaista myös paksuja rikkaruohoja. Useimmat trimmerit leikkaavat siimalla.

LUE LISÄÄ: Tästä syystä se on kätevä!

Markkinoiden parhaat trimmerit

Trimmeri: Markkinoiden parhaat trimmerit

Akkutrimmeri: Olemme testanneet nämä trimmerit. Kaikki mallit toimivat akulla.

Rautakaupoissa ja verkkokaupoissa on paljon trimmereitä. Mikä trimmeri kannattaa ostaa? Mitä trimmerin valinnassa kannattaa painottaa? Annamme vastaukset trimmeritestissä, jossa ovat mukana suosituimmat mallit.

KATSO TESTI: Testi: trimmerit

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Puutarhakoneet