Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tee aivan suora lattia laservatupassilla

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Pyörivällä laserilla on paljon helpompi tehdä sopiva kallistus pihatielle tai lattiaan kuin vanhanaikaisella vatupassilla. Opettele käyttämään lasersädettä nollalinjana ja mittaa siitä etäisyyksiä ylös ja alas.

Tällä terassilla palkkien yläpinnan pitää olla 12 senttiä lasersäteen alapuolella. Oikea korko on helppo tarkistaa mitalla joka paikassa, johon lasersäde näkyy tarpeeksi selvästi.

Vanhanaikainen vatupassi on saanut rinnalleen uuden kollegan, jolla on helppo tarkistaa pitkien vaaka- ja pystylinjojen suoruus. Pyörivää laseria voi käyttää myös sopivien kallistusten tekemiseen. Oikea tekniikka kannattaa opetella, jotta laserista saa irti kaiken mahdollisen.

Aivan ensimmäiseksi kannattaa hyväksyä, ettei laseria voi aina asettaa paikkaan, jossa se piirtää viivan suoraan oikeaan korkeuteen. Opettele käyttämään viivaa nollalinjana ja mittaa siitä etäisyyksiä ylös ja alas.

Auringossa laser kannattaa korvata linjalangalla ja käyttää sitä nollalinjana joko suorassa tai sopivassa kallistuskulmassa.

LUE LISÄÄ: Vatupassi

Saat fiksun linjalaserin Tee Itsen kanssa

180 asteen linjalaser takaa hyvät tulokset joka kerralla. Mitan käyttö on helppoa. Kun olet valinnut kulman 1 ja 180 asteen väliltä, linjalaser ilmoittaa linjan, jota pitkin voit porata tai sahata juuri oikeasta kohdasta.

Klikkaa tästä ja lue lisää lasermittarista, jonka voit saada Tee Itsen kanssa

LUE LISÄÄ: Testi: Linjalaser

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin