Minikaivuri

Anna lapion roikkua rauhassa vajan seinällä. Minikaivuri tekee kovan työn hetkessä!

Minikaivuri on nerokas ja monipuolinen kone, jota voi käyttää kaikenlaisiin pihatöihin sekä kotona että kesämökillä. Sillä voi kaivaa terassien ja pihateiden pohjia sekä rakennusten perustuksia. Minikaivuri sopii myös isojen laattojen siirtelyyn ja asentamiseen, kantojen poistamiseen ja tolppien pystyttämiseen.

LUE LISÄÄ: Millainen maakaira kannattaa ostaa?

Toisin sanoen minikaivuria voi käyttää lähes kaikkiin raskaisiin töihin. Se tekee yhdessä iltapäivässä saman työn, johon kuluisi lapiopelillä kokonainen kesä.

LUE LISÄÄ: Minikaivuri - säästä voimia ja nauti!

Valtavasti tarvikkeita

Minikaivureita voi vuokrata konevuokraamoista ja joistakin rautakaupoista. Etsi Googlesta lähimmät vuokraajat ja selvitä, millaista kalustoa kotiseudullasi on tarjolla. Minikaivurin voi usein vuokrata työmaalle toimitettuna, ja siihen on saatavissa paljon erilaisia tarvikkeita.

Minikaivureiden koko vaihtelee aivan pienistä, noin tonnin painoisista koneista isoihin, useiden tonnin painoisiin kaivinkoneisiin, joilla voi kaivaa jopa uima-altaita.

Pienimpien minikaivureiden vuokrahinnat alkavat noin sadasta eurosta vuorokaudessa. Mahdolliset viikonloppu- ja viikkoalennukset voivat laskea vuorokausihintaa.

Vuokrahintaan kuuluu usein pari kauhaa. Muut varusteet kuten porat, kairat ja repijät lisäävät kustannuksia. Halvimpien lisälaitteiden vuorokausivuokrat alkavat tyypillisesti noin 15 eurosta.