Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 tapaa saada terassilaudat suoraan

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Halvoilla kestopuulaudoilla ja kalliilla jalopuulaudoilla on yksi yhteinen ominaisuus: molemmat vääntyvät helposti kieroiksi. Onneksi se ei ole vaarallista. Esittelemme tässä jutussa kolme tehokasta tapaa terassilautojen suoristamiseen.

3 tapaa saada suorat laudat

3 tehokasta tapaa

3 tapaa saada suorat laudat: BoWrench

BoWrench
Tämä työkalu tarttuu kiinni runkolankkuihin ja painaa terassilaudat niitä vasten. BoWrenchin kahva asennetaan poikittain lautojen päälle ja painetaan kiinni lautoihin. Sen jälkeen kahvasta voi päästää irti ja laudan voi ruuvata kiinni. Työkalua on helppo käyttää, mutta oikean etäisyyden löytämistä pitää harjoitella pari kertaa.

Hinta: Noin 150 euroa

3 tapaa saada suorat laudat: Sorkkarauta

Sorkkarauta
Vähän kierot laudat on helppo oikaista sorkkaraudalla. Työssä pitää kuitenkin olla varovainen, jotta lautoihin ei tule koloja. Kun lauta on suorassa, sen voi tukea oikeaan asentoon kiilalla ennen ruuvaamista. Lattapäisen sorkkaraudan paine jakautuu laajalle alueelle, joten se sopii lautojen suoristamiseen paremmin kuin tavallinen sorkka.

Hinta: noin 30 euroa

3 tapaa saada suorat laudat: Dexter Powerhand

Dextor Powerhand
Tämä työkalu vetää terassilautoja tehokkaasti toisiaan vasten. Leukojen välistä etäisyyttä on helppo säätää millintarkasti ruuvinvääntimellä. Kun se on tehty, työskentelyä on helppo jatkaa kahdella kädellä.

Hinta: noin 160 euroa

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin