3 tapaa saada terassilaudat suoraan

Halvoilla kestopuulaudoilla ja kalliilla jalopuulaudoilla on yksi yhteinen ominaisuus: molemmat vääntyvät helposti kieroiksi. Onneksi se ei ole vaarallista. Esittelemme tässä jutussa kolme tehokasta tapaa terassilautojen suoristamiseen.

3 tehokasta tapaa

BoWrench
Tämä työkalu tarttuu kiinni runkolankkuihin ja painaa terassilaudat niitä vasten. BoWrenchin kahva asennetaan poikittain lautojen päälle ja painetaan kiinni lautoihin. Sen jälkeen kahvasta voi päästää irti ja laudan voi ruuvata kiinni. Työkalua on helppo käyttää, mutta oikean etäisyyden löytämistä pitää harjoitella pari kertaa.

Hinta: Noin 150 euroa

Sorkkarauta
Vähän kierot laudat on helppo oikaista sorkkaraudalla. Työssä pitää kuitenkin olla varovainen, jotta lautoihin ei tule koloja. Kun lauta on suorassa, sen voi tukea oikeaan asentoon kiilalla ennen ruuvaamista. Lattapäisen sorkkaraudan paine jakautuu laajalle alueelle, joten se sopii lautojen suoristamiseen paremmin kuin tavallinen sorkka.

Hinta: noin 30 euroa

Dextor Powerhand
Tämä työkalu vetää terassilautoja tehokkaasti toisiaan vasten. Leukojen välistä etäisyyttä on helppo säätää millintarkasti ruuvinvääntimellä. Kun se on tehty, työskentelyä on helppo jatkaa kahdella kädellä.

Hinta: noin 160 euroa

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Puuterassi