Korjaukset
Helppo
Vaikea
Estä poistoputken kondensoituminen

Hyvällä sisäilmalla on iso merkitys, ja tämä liittyy oleellisesti kunnolliseen tuuletukseen. Usein keittiön ja kylpyhuoneen tuulettumisesta on huolehdittu, mutta moni on ratkaissut asian vain johtamalla poistoputken ullakon läpi miettimättä lainkaan eristämistä.

Eristämätön poistoputki kuljettaa nimittäin lämmintä huoneilmaa huoneesta ylös ja talosta ulos. Jos putki kulkee kylmän ullakon läpi, putken sisään syntyy kondenssivettä, joka valuu pisaroina alas. Putkeen liitetyt sähkölaitteet voivat myös vaurioitua, jos niihin pääsee kondenssivettä, mikä saattaa johtaa jopa tulipaloon.

Näytämme, miten asennat poistoputken esimerkiksi kodinhoitohuoneesta oikeaoppisesti. Tähän on valittu halpa ja helppo putkituote, flex-putki, jonka eristämme alumiinipinnoitetuilla eristematoilla. Voit ostaa myös valmiiksi eristettyjä flex-putkia ja kiinteitä poistoputkia joko eristettyinä tai eristämättöminä.

Nämä tuotteet ovat kuitenkin kalliimpia ja vaikeampia asentaa kuin esittelemämme ratkaisu. Nyt voit säästää rahaa ja vaivaa.