Lukko on hyvä lisäsuoja ikkunaan, joka on murtovarkaille otollisessa paikassa. Varkaat suosivat etenkin talon takana olevia ikkunoita, joiden edessä on helppo työskennellä suojassa ohikulkijoiden katseilta.

Yleensä varkaat joko rikkovat ikkunan tai pyrkivät irrottamaan lasilistat. Lukko estää ikkunan avaamisen, sillä kehys on lukittu karmiin ja ikkunasta kiipeäminen on tavallista vaikeampaa. Usein varas jättää leikin sikseen, kun huomaa, että ikkunassa on lukko.

Tässä jutussa asennettava lukko ei ole vakuutusyhtiöiden hyväksymä, mutta siitä huolimatta hyvä ja halpa ratkaisu. Osa samantyyppisistä lukoista on vakuutusyhtiöiden hyväksymiä.

Lataa rakennusohjeet ja suojaa ikkunasi edullisesti

Pidä varkaat ulkona. Lataa vaiheittaiset rakennusohjeet ja asenna lukot ikkunoihisi. Se on helppoa ja vie vain puoli tuntia. Lukkojen hinnat alkavat noin 5 eurosta.

Valvontakamera suojaa kotiasi murroilta

Valvontakamera auttaa poliisia nappaamaan varkaat murron jälkeen. Sen lisäksi valvontakamera voi lähettää suoraa videokuvaa puhelimeesi. Juuri nyt voit saada valvontakameran ja kaksi numeroa Tee Itse -lehteä.

Voit lähteä kotoa turvallisin mielin, kun saat tiedon heti, jos joku yrittää murtautua sisään.

JUURI NYT: Saat 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja valvontakameran vain 14,90 eurolla. Säästät 57,30 euroa!


””


Täältä näet videon valvontakamerasta: