Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Tasainen seinä

Purista liimaa paikkoihin, joihin asentaisit normaalisti ruuvit. Paina sen jälkeen levyt paikalleen.

Rosoisen tiiliseinän tasoittamiseen ei tarvita kokenutta muuraria tai kallista maalausfirmaa. Voit tasoittaa karkean tiiliseinän itse vaihtamalla laastin ja laastikauhan kipsilevyihin ja asennusliimaan. Kipsilevyjen tasoittaminen on helppoa tiiliseinän rappaamiseen verrattuna, ja levyt on helppo liimata lujasti seinään asennusliimalla.

Kipsilevyn hyödyt

Betoni ja muut huokoiset alustat pitää käsitellä pohjusteella ennen kipsilevyjen liimaamista. Muuten seinä imee liimasta kosteuden aivan liian nopeasti. Liimaa levyt kylki kylkeä vasten sekä vahvista ja tasoita saumat tavalliseen tapaan. Saat tiiliseinän tilalle tasaisen pinnan, jonka kanssa on helppo työskennellä. Seuraavaksi voit maalata tai tapetoida seinän valmiiksi.

Kipsilevyistä on paljon hyötyä. Niiden asentaminen on helppoa, levyt tekevät seinästä varmasti tasaisen, eikä työhön kulu kuin yksi viikonloppu.

LUE LISÄÄ: Massapistooli: Nämä asiat pitää tietää

Lataa rakennusohjeet ja katso, miten tasoitat seinän helposti

Voit ladata tältä sivulta rakennusohjeet, joissa näytetään vaihe vaiheelta, miten liimaat uuden kipsilevyt vanhaan seinään. Kipsilevyillä on helppo työskennellä, joten tämä projekti sopii kaikille. Näytämme miten:

  • valmistelet pohjan
  • mittaat ja suunnittelet kipsilevyjen paikat
  • leikkaat kipsilevyt ja liimaat levyt seinään
  • viimeistelet seinän