Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Jos pihallasi ei ole vielä kalusteita, älä huoli: neuvomme, miten rakennat ne helposti. Kalusteet voit rakentaa rakennustarvikeliikkeiden tavallisesta rakennuspuutavarasta, ja työkaluiksi riittävät muutamat pakistasi löytyvät vakiotyökalut. Työtä voi toki helpottaa isolla konekannalla, mutta se ei ole tarpeen.

Voit käytettävissä olevan ajan, oman energiatasosi ja työkaluvalikoimasi mukaan päättää, kuinka hienoja yksityiskohtia kalusteisiisi tulee. Voit myös rakentaa pöydästä ja penkeistä tässä esiteltävää mallia lyhyemmät tai hieman pidemmät, sillä vankat laudat kyllä kestävät, eikä pihakalusteista tule hataria.

Me rakennamme penkit ja pöydän valmiiksi, ennen kuin maalaamme ne, jotta työvaiheet näkyvät hyvin. Jos haluat suojata kalusteet, pohjusta ne öljyllä ja puusuojalla, ennen kokoamista. Maalaa ne lopuksi.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Pidä pihakalusteesi kunnossa

Puisia pihakalusteita pitää huoltaa, jotta ne pysyvät kunnossa ja hyvän näköisinä. Niitä pitää puhdistaa, hioa ja öljytä tai maalata. Jos olet yrittänyt hioa pihakalusteita, tiedät varmasti, kuinka vaikeaa se on.

Kätevä yleishioja mahtuu kaikkiin nurkkiin ja osien väliin. Sillä voi poistaa myös ruosteen saranoista!

Juuri nyt saat yleishiojan yhdessä Tee Itse -lehden kanssa.

Klikkaa tästä ja lue lisää yleishiojasta ja hyvästä tarjouksesta: 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja yleishioja vain 14,90 euroa.