Helppoa ja hyvää grilliruokaa

Fiksu grillilevy helpottaa ruoanlaittoa nuotiolla. Se voi esimerkiksi korvata pallogrillin ritilän, ja siinä on reilusti tilaa koko perheen lihoille ja vihanneksille.

Helppoa ja hyvää grilliruokaa

Keskellä oleva reikä mahdollistaa polttopuiden lisäämisen tuleen.

Ruoka irtoaa helposti kuumasta valuraudasta, eikä grilliruoka pääse putoamaan ritilöiden välistä. Jos haluat grillata pihvisi suoraan tulella, aseta ritilä keskellä olevan reiän päälle.

Sopii useimpiin grilleihin

Pyöreä grillilevy on suunniteltu käytettäväksi pyöreällä nuotiopaikalla, jossa on korkea, kiinteä reuna ja 50-100 cm:n läpimitta.

Muun muassa Weber myy klassisia hiiligrillejä.

Kotitekoinen nuotiotynnyri, jonka tuliosa valmistetaan vanhasta pesukoneen rummusta.

Tässä nuotiotynnyrissä on kolme korkeaa tolppaa, joiden päällä levy lepää. Tolpat varmistavat riittävän etäisyyden tynnyrin ja levyn välillä, jotta tuli ei sammu.

Täältä voit ostaa kaksi erikokoista

grillilevyä, jota voidaan käyttää grillissä, nuotiotynnyrissä ja ulkotulisijassa, joiden halkaisija on 50 cm tai vastaavasti 80 ja 100 cm. Pannun ja kaikki sen lisätarvikkeet voi tilata saksankieliseltä www.grillrost.com-verkkosivulta.

Hinta, Ø 80 cm: 129 euroa

Hinta, Ø 100 cm: 204 euroa

Osta täältä: www.grillrost.com

Fiksuja lisävarusteita

KOROKKEEN halkaisija on 20 cm, joten se peittää täydellisesti grillaustason keskellä olevan reiän. Sen päälle voi asettaa esimerkiksi wok- tai paistinpannun estämättä ilman kiertämistä.

Hinta: 69 euroa

LÄPIMITALTAAN 20 CM:N GRILLIRITILÄ voidaan asettaa joko suoraan levyn reiän tai korokkeen päälle. Se mahdollistaa myös ruoan grillaamisen suoraan tulella.

Hinta: 45 euroa

35 X 25 CM:N SIVUTASO voidaan kiinnittää suoraan grillilevyyn. Siinä on kaksi koukkua esimerkiksi keittiöpyyhkeille ja grillausvälineille.

Hinta: 95 euroa

ALUSTA varmistaa hyvän ilmansaannin samalla, kun se pitää grillilevyn paikallaan esimerkiksi hiiligrillin päällä.

Hinta, 80 cm: 49 euroa

Hinta, 100 cm: 54 euroa

VÄLIKAPPALEET ovat edullisempi vaihtoehto alustalle. Ne asetetaan pallogrillin reunoille, jolloin liekit saavat ilmaa.

Hinta: 19 euroa