Kokoa keittiökaappi minuutissa

Ei enää ruuveja, nauloja ja kulmarautoja. Valmistajan mukaan tämän kaapin kokoaminen sujuu 10 kertaa tavallista nopeammin, sillä osat napsautetaan kiinni toisiinsa. Päätimme kokeilla, pitääkö lupaus paikkansa.

Kokoa kaappi yhdessä minuutissa

Tee Itsen avustajan mielestä kaapin lukkoponttimekanismi on nerokas.

Epoq Click - keittiökaapeissa on patentoitu lukkoponttijärjestelmä, jonka ansiosta osat on helppo napsauttaa kiinni toisiinsa. Kaapit kuulostivat Gigantin mainoksessa niin erinomaisilta, että päätimme kokeilla, pitävätkö lupaukset paikkansa.

Mainoksen ensimmäinen väite oli, että kaapin voi koota ilman liimaa ja työkaluja. Lisäksi mainoksessa luvattiin, että kaapin kokoaminen sujuu kymmenen kertaa tavallista nopeammin. Mainos lupasi myös, että kaappi on tavallista tukevampi ja kestävämpi.

Panimme asialle yhden kokeneimmista avustajistamme ja pyysimme häntä arvioimaan kaapin armottoman rehellisesti.

Se toimii!

Kokemus on opettanut suhtautumaan tietyllä varauksella ”uusiin ja käteviin järjestelmiin”. Tässä tapauksessa epäilyt osoittautuivat turhiksi. Kaappi vaikuttaa tukevalta ja kestävältä, ja sen liitokset ovat tiiviitä ja siistejä.

Yhden harjoituskerran jälkeen pystyimme kokoamaan pakkauksesta puretun 40x70-senttisen yläkaapin minuutissa. Kaapin kokoaminen kestää korkeintaan kaksi minuuttia, vaikka sen tekee kaikessa rauhassa.

LUE LISÄÄ: Löydät kaikki keittiökaappeja ja kaapinovia koskevat jutut täältä.

Sådan klikkes skabet sammen

1. Valmiina! Yhdessä kaapissa on kaksi seinää, ala- ja ylälevyt, taustalevy, kiinnitysrima ja kahdeksan tappia. Tappien asentamiseen voi käyttää vasaraa, mutta ne voi painaa reikiin myös käsin.

2. Toisen puolen tapit ovat omilla paikoillaan. Ylälevy nostetaan pystyyn ja napsautetaan kiinni seinään kevyesti painamalla. Osat sopivat yhteen niin hyvin, ettei mikään voi mennä pieleen!

3. Paina taustalevy kiinni uraan, jotta se tarttuu kiinni seiniin ja ylälevyyn. Klik! Osat ovat nyt kiinni toisissaan.

4. Paina kiinnitysrima kiinni kahteen tappiin, jotka ovat pystyssä valmiiksi poratuissa rei’issä.

5. Paina pohja paikalleen. Ala- ja ylälevyt ovat samanlaisia. Ne painuvat kevyesti paikoilleen.

6. Paina toinen seinä paikalleen. Ylä- ja alalevyissä on tapit, minkä lisäksi kaapissa on kaksi tappia kiinnitysrimaa varten. Osat tarttuvat kiinni toisiinsa kevyellä nyrkiniskulla.

HUOM! Nämä rakennusohjeet ovat osa isoa keittiöteemaa. Lataa koko 18-sivuinen teema täältä.

    Lisää samasta aiheesta Keittiökaapit