Korjaa rännit kaatosateella!

Yhtäkkiä jostain alkaa tippua vettä. Valitettavasti vesi tulee rännistä. On syksy, ja vesi alkaa vuotaa rei'istä, liitoksista ja halkeamista. Vuotavat rännit ovat myrkkyä talolle kuin talolle.

Korjaa rännit nopeasti

Jos et halua korjata vesikouruja perusteellisesti, voit tyytyä pikapaikkaukseen. Markkinoilla on useita erilaisia tiivistemassoja, jotka tukkivat vuotavat rännit muutamassa minuutissa. Paikat voivat kestää parhaimmillaan vuosikausia.

Soudal Fix All Crystal maksaa noin 11 euroa kappale.

Tiivistää veden alla

Soudal Fix All Crystal on hyvä esimerkki tehokkaasta asennusliimasta. Se on läpinäkyvää ja erittäin kestävää, ja sitä voi käyttää myös veden alla. Kokeilimme paikata aineella rännin kaatosateessa, ja se onnistui hyvin! Aine puristetaan rännin pohjassa olevaan reikään ja painetaan sileäksi peukalolla. Veden tulo loppuu kuin taikaiskusta.

Soudal Fix All Crystal liimaa tehokkaasti veden alla ja paikkaa ränneissä olevat reiät nopeasti. Kauppojen hyllyillä on myös muita tuotteita, joita voi käyttää veden alla. TEC7:n tuotteita myydään ainakin Byggmaxissa.

Lue myös: Päivitä rännisi kaatosadeaikaan

Näin hyvin Soudal Fix All Crystal toimii

Täytimme muovipussin vedellä ja painoimme kylkeen ison paikan.

Muovipussiin voi tehdä reiän, eikä vettä valu ulos kuin muutama pisara. Muutaman tunnin päästä liima on kovettunut kokonaan.

Voimakas sadekuuro täyttää rännit hetkessä. Paikkasimme pienen, rinkulan keskellä näkyvän reiän tiivistysmassalla. Kuvassa näkyy, miltä paikka näyttää parin päivän jälkeen, kun liima on kuivunut kokonaan. Tehokasta!

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Rännit