Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Korjaa rännit kaatosateella!

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Yhtäkkiä jostain alkaa tippua vettä. Valitettavasti vesi tulee rännistä. On syksy, ja vesi alkaa vuotaa rei'istä, liitoksista ja halkeamista. Vuotavat rännit ovat myrkkyä talolle kuin talolle.

Rännit kaatosateella

Korjaa rännit nopeasti

Jos et halua korjata vesikouruja perusteellisesti, voit tyytyä pikapaikkaukseen. Markkinoilla on useita erilaisia tiivistemassoja, jotka tukkivat vuotavat rännit muutamassa minuutissa. Paikat voivat kestää parhaimmillaan vuosikausia.

Soudal Fix All katolla.

Soudal Fix All Crystal maksaa noin 11 euroa kappale.

Tiivistää veden alla

Soudal Fix All Crystal on hyvä esimerkki tehokkaasta asennusliimasta. Se on läpinäkyvää ja erittäin kestävää, ja sitä voi käyttää myös veden alla. Kokeilimme paikata aineella rännin kaatosateessa, ja se onnistui hyvin! Aine puristetaan rännin pohjassa olevaan reikään ja painetaan sileäksi peukalolla. Veden tulo loppuu kuin taikaiskusta.

Soudal Fix All Crystal liimaa tehokkaasti veden alla ja paikkaa ränneissä olevat reiät nopeasti. Kauppojen hyllyillä on myös muita tuotteita, joita voi käyttää veden alla. TEC7:n tuotteita myydään ainakin Byggmaxissa.

Lue myös: Päivitä rännisi kaatosadeaikaan

Näin hyvin Soudal Fix All Crystal toimii

Tiivistää veden alla

Täytimme muovipussin vedellä ja painoimme kylkeen ison paikan.

Ruuvimeisselin liiman läpi.

Muovipussiin voi tehdä reiän, eikä vettä valu ulos kuin muutama pisara. Muutaman tunnin päästä liima on kovettunut kokonaan.

Reikä rännissä.

Voimakas sadekuuro täyttää rännit hetkessä. Paikkasimme pienen, rinkulan keskellä näkyvän reiän tiivistysmassalla. Kuvassa näkyy, miltä paikka näyttää parin päivän jälkeen, kun liima on kuivunut kokonaan. Tehokasta!

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin