Jokainen osaa maalata seinän. Maalaaminen on kuitenkin vaikeampaa kuin uskoisi, varsinkin, jos seinään pitää maalata suoria linjoja.

Maalaa suorat linjat

Tee Itse pyysi ammattimaalaria näyttämään, mitä niksejä seinän maalaamiseen kannattaa käyttää. Maalari käyttää harvoin maalarinteippiä listojen vieressä, vaan maalaa niin tarkasti, ettei maali roisku.

Maalari saa työn näyttämään helpolta. Harrastelijat tuppaavat tekemään työstä vaikeampaa kuin se oikeasti on.

Maalarinteippiä teräviin reunoihin

Maalari käyttää teippiä vain, kun seinään pitää maalata tarkkarajainen boordi. Silloin teippi auttaa maalaamaan seinään suoran reunan, jonka taakse ei valu yhtään maalia.

Temppu tehdään peittämällä teippi maalilla ennen seinän maalaamista. Se on helpointa, kun seinään jätetään maalaamaton 5-10 senttinen boordi. Lopputuloksena on upea ja suorareunainen maalattu seinä.

Lataa artikkeli ja katso, miten ammattimaalari hoitaa homman. Noudata maalarin oppeja, ja saat seiniisi suorat linjat listojen viereen ja eriväristen osien välille.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Näin helposti säästät rahaa maaliostoksilla!

Niin on käynyt kaikille. Maalausurakka on lopussa, ja jäljelle on jäänyt puolikkaita ja täysiä purkkeja kallista maalia. Voit välttää tilanteen mittaamalla menekin oikein, ennen kuin ostat maalia. Mittaa pinnat nopeasti ja tarkasti laser-etäisyysmittarilla!

Juuri nyt saat MAKA-laser-etäisyysmittarin sekä 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 14,90 eurolla!

Klikkaa ja katso tarjous täältä!

VIDEO: Täältä voit katsoa videon laser-etäisyysmittarin käyttämisestä ja toiminnoista: