Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

2 tapaa: Pysäytä ruoste

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Suositko pikaratkaisuja vai haluatko tehdä asiat perusteellisesti ja saada täydellisen lopputuloksen? Molemmat keinot pysäyttävät ruosteen leviämisen. Valinta riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis tinkimään pinnan tasaisuudesta.

Ei enää ruostetta - tässä jutussa esitellään sekä nopea että perusteellinen tapa.

Ei enää ruostetta - tässä jutussa esitellään sekä nopea että perusteellinen tapa.

Tapa 1: Nopea

Hammerite-ruosteenestomaali on erinomainen ratkaisu, jos haluat korjata ruostuneen portin tai kaiteen pikavauhtia. Sama maali toimii sekä pohja- että pintamaalina. Poista vanha, hilseillyt maali ja levitä tilalle kaksi kerrosta uutta maalia. Se pysäyttää ruosteen leviämisen heti. Pinnasta ei kuitenkaan tule yhtä siisti ja tasainen kuin perusteellisella käsittelyllä.

Tee nain

Pysäytä ruoste: Poista aluksi irtoruoste ja hilseillyt maali teräsharjalla. Voit käyttää myös porakonetta ja harjalaikkaa. Puhdista pinta lopuksi maalattavan pinnan pesuaineella rasvasta ja liasta.

1. Poista aluksi irtoruoste ja hilseillyt maali teräsharjalla. Voit käyttää myös porakonetta ja harjalaikkaa. Puhdista pinta lopuksi maalattavan pinnan pesuaineella rasvasta ja liasta.

Pysäytä ruoste: Maalaa pinnat Hammeritella. Levitä maalia pensselillä kaksi ohutta kerrosta, jotta maali ei ala valua. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua, ennen kuin levität toisen kerroksen. Maali kuivuu normaalisti noin 6 tunnissa.

2. Maalaa pinnat Hammeritella. Levitä maalia pensselillä kaksi ohutta kerrosta, jotta maali ei ala valua. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua, ennen kuin levität toisen kerroksen. Maali kuivuu normaalisti noin 6 tunnissa.

Tapa 2: Perusteellinen

Jos haluat tehdä asiat viimeisen päälle, joudut puhdistamaan maalattavan pinnan kokonaan. Pinnasta tulee niin siisti ja tasainen, että se näyttää uudelta. Puhdistetulle pinnalle levitetään yhteensä neljä kerrosta metallimaalia. Huolellisesti pohjustettu portti kestää pitkään, kun se viimeistellään kahdella kerroksella säänkestävää pintamaalia.

Tee nain

Pysäytä ruoste: Poista irtoaines ja vanha maali teräsharjalla. Voit käyttää myös porakonetta ja puhdistuslaikkaa. Jatka, kunnes jäljellä on pelkkää metallia. Hio pinta jyväkoon 80 hiomapaperilla aivan sileäksi.

1. Poista irtoaines ja vanha maali teräsharjalla. Voit käyttää myös porakonetta ja puhdistuslaikkaa. Jatka, kunnes jäljellä on pelkkää metallia. Hio pinta jyväkoon 80 hiomapaperilla aivan sileäksi.

Puhdista rauta maalattavan pinnan pesuaineella pölystä ja rasvasta. Anna raudan kuivua, ennen kuin maalaat.

2. Puhdista rauta maalattavan pinnan pesuaineella pölystä ja rasvasta. Anna raudan kuivua, ennen kuin maalaat.

Pysäytä ruoste: Maalaa pinta metallipohjamaalilla, joka ehkäisee ruosteen syntymistä. Levitä maalia pensselillä ohut kerros. Anna maalin kuivua noin 6 tuntia ja levitä toinen kerros pohjamaalia.

3. Maalaa pinta metallipohjamaalilla, joka ehkäisee ruosteen syntymistä. Levitä maalia pensselillä ohut kerros. Anna maalin kuivua noin 6 tuntia ja levitä toinen kerros pohjamaalia.

Maalaa portti kahteen kertaan pintamaalilla. Metallille tarkoitettu pintamaali kestää säätä erittäin hyvin. Levitä maali ohuina kerroksina. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua kokonaan ennen toisen kerroksen levittämistä.

4. Maalaa portti kahteen kertaan pintamaalilla. Metallille tarkoitettu pintamaali kestää säätä erittäin hyvin. Levitä maali ohuina kerroksina. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua kokonaan ennen toisen kerroksen levittämistä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin