Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Näin vähän maksaa ensimmäinen yläjyrsin

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Testimme edullisin yläjyrsin sai Hyvä ostos -maininnan. Vaikka se ei maksa paljoa, se on erinomainen aloittelijan jyrsintätyökalu.

Yläjyrsimen ei tarvitse olla kallis. Kuten kahdeksan yläjyrsimen testimme osoittaa, kaikkein edullisin laite – Bilteman 17221-malli – selvitti koeajon paremmin kuin moni kalliimpi kone. Voit siis hyvillä mielin hankkia sen ensimmäiseksi jyrsimeksesi, kun haluat hiukan muotoilla pöydänkulmia tai leikkuulautoja, sillä hankinta ei kevennä kukkaroa kohtuuttomasti. Bilteman laite maksaa 46,90 euroa, kun testimme voittanut Bosch POF 1400 ACE maksaa noin 159 euroa.

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään yläjyrsintä 5 minuutissa

Miksi yläjyrsin kannattaa hankkia

Yläjyrsimellä voi tehdä töitä, joihin muuten tarvittaisiin kokonainen liuta käsityökaluja. Pöytälevyn pyöristys sujuu sekunneissa, samoin saranoiden upotus ja hyvännäköisten profiilien loihtiminen kaapinoviin ja hyllyköiden reunoihin.

Bilteman yläjyrsin ei voittanut koko testiä; se ei siis ole paras testaamistamme laitteista, mutta täyttää erinomaisesti paikkansa ensimmäisenä jyrsimenä.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ:
TESTI: Yläjyrsimät tehokokeessa

KUVAGALLERIA: Yläjyrsin on ihmekone!

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin