Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vahva pöytäsirkkeli, pieniä vikoja

Tulosta Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Parista pikkuviasta huolimatta Ryobin uusi pöytäsaha on tehokas, siinä on tarkka ohjain ja sitä on helppo siirrellä. Mainio laite, jos sahaustarvetta on vain silloin tällöin.

Ryobin siirreltävä pöytäsaha on tehokas. 1 800 W riittävät hyvin 50 mm paksujen lankkujen halkaisemiseen. Valmistaja on huolehtinut kolmesta tärkeästä seikasta, joilla on suuri merkitys pöytäsahan käytölle: teho vastaa sahauskapasiteettia, pöytä on vakaa ja riittävän suuri ja ohjaimet ovat tarkkoja ja helposti säädettävissä.

Säästöä vääristä paikoista

Toisaalta Ryobi on säästänyt paljon muissa ratkaisuissa. Esimerkiksi pöytälevy, johon saha kiinnitetään, on rakenteeltaan aivan liian ohut ja sen pultteja on lähes mahdoton kiristää.

Teräsuojus asennetaan napsauttamalla, mutta on vaikeaa havaita, onko suojus varmasti oikein paikallaan. Nämä ovat vääriä säästökohteita, kun kyseessä on niinkin vaarallinen laite kuin pöytäpyörösaha. Lisäksi teränvaihto tapahtuu aivan liian hankalasti, sillä suojalevyä oli melkein mahdoton irrottaa.

Tämä ei ole kovin nerokasta, sillä suojalevy on irrotettava myös silloin, kun halkaisukiilaa halutaan säätää. Levy pitäisi saada ongelmitta irti. Tämän lisäksi myös ohjekirja tuntui sekavalta huonoine piirroksineen.

Kätevä pöytäsirkkeli

Muita ratkaisuja on sen sijaan mietitty. Pyörät helpottavat sahan siirtelyä ja teränvaihtoon tarvittavat työkalut on asennettu sahaan. Tarjolla on siis hyvä ja kohtuuhintainen saha harrastuskäyttöön.

ERITYISTÄ: HARMITTAVA TERÄSUOJUS

Teräsuojus napsautetaan kiinni. On kuitenkin vaikea huomata, onko se kunnolla paikallaan. Tämän voisi tehdä paremminkin.

ERITYISTÄ: TOIVOTON TERÄNVAIHTO

Terän ympärillä oleva levy on lähes mahdoton irrottaa. Näin ei saa olla, sillä se pitää saada pois, kun terää halutaan vaihtaa.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Ilmoitus: Vahva pöytäsirkkeli, pieniä vikoja
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin