Vie painepesu seuraavalle tasolle uudella hiiliharjattomalla tekniikalla

Motocross-pyörän peseminen on nyt helpompaa kuin koskaan Ryobin harjattomalla 36 V 120 Bar painepesurilla.

© Kuva: Ryobi

MAINOS: Nyt voit pestä pois pahimmatkin liat. 36 voltin akulla ja hiiliharjattomalla moottorilla toimiva painepesuri tuottaa 120 barin paineen ja pitää paikat loistavan puhtaina.

Pinttynyt lika ja savi on mukava pestä pois pihakiviltä ilman väkeviä kemikaaleja ja puhdistusaineita. Ryobin hiiliharjattomassa painepesurissa on viisitoiminen suutin, letku, pistoolikahva, metallinen suihkusuutin ja 20 litran vesisäiliö. Säiliön ansiosta pesuria voi käyttää myös muualla kuin kotona puutarhaletkun läheisyydessä, joten voit viedä koneen joka paikkaan, jossa siitä on hyötyä. Voit ottaa painepesurin mukaan esimerkiksi naapuriin ja veneeseen tai pestä sillä kaikki kulkuneuvot ennen autotalliin laittamista.

© Kuva: Ryobi

Uusi parempi käyttökokemus

Hyvä suorituskyky ja näppärä muotoilu helpottavat Ryobin painepesurin käyttöä.

36 voltin hiiliharjaton moottori toimii pitkään kahdella akulla, ja akkukotelo on suojattu vedeltä akkujen käyttöiän lisäämiseksi. Pesurin paine nousee 120 bariin nappia painamalla, mutta kone kuluttaa vain 320 litraa vettä tunnissa täydellä teholla.
Lisäksi painepesurissa on kätevät säilytyspaikat letkulle, pistoolikahvalle ja metalliselle suihkusuuttimelle. Suihkusuuttimen voi kiinnittää koneen puhdasvesisäiliöön, johon mahtuu litra vettä.

Kun lopetat pesemisen, käännä metallikahva alas. Sivuilla olevat metallikaaret suojaavat pesuria kolhuilta. Pesurissa on pyörät, joten kone on helppo viedä joka paikkaan kantamatta. Painepesuri painaa 12 kiloa ilman akkua ja 13,4 kiloa akun kanssa.

© Kuva: Ryobi
© Kuva: Ryobi

Tältä painepesurilla työskentely tuntuu

Ryobin painepesuri erottuu muista pihatyökaluista etenkin näppärän muotonsa ja kätevien säilytyspaikkojensa ansiosta.
Koneen melutaso on täydellä teholla 80 desibeliä, mikä tarkoittaa, että käyntiääni on luultavasti hiljaisempi kuin olet painepesurien kanssa tottunut.

Viisitoiminen suutin suihkuttaa lähelle ja kauas, ja veden painetta ja suihkun muotoa on helppo säätää. Puhdista sotkut tehokkaasti ja pidä paikat kiiltävän puhtaina. Voit ostaa koneen lisäksi vaahtopesuainetta ja erilaisia puhdistusaineita.

Ryobin hiiliharjaton 36 V painepesuri, 120 bar

  • 36 voltin hiiliharjaton moottori, joka tuottaa 120 barin paineen
  • Kätevän muotoinen runko, jossa on metalliset suoja- ja kantokahvat
  • Viisitoiminen suutin, jolla voi suihkuttaa lähelle ja kauas
  • Kiinteä, yhden litran puhdasvesisäiliö
  • 80 desibelin käyntiääni täydellä teholla
  • Kiinteät säilytystilat, letkulle, pistoolikahvalle ja suihkusuuttimelle
  • Pyörät kätevään siirtelyyn maastosta ja alustasta riippumatta

    Muut lukevat juuri nyt …