Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Reipas lehtipuhallin

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Lehtipuhallinmarkkinoilla käydään ankaraa kilpailua. Ryobin laitteet erottuvat joukosta sekä tehonsa että voimansa puolesta.

Ryobin uusi lehtipuhallin ja -imuri toimii sähköllä ja sen moottorissa on tehoa peräti 3 000 W. Tämä laite todella toimii!

Vaikka selkeillä nurmialueilla yhä suositaan lehtiharavan käyttöä, joissain paikoissa sähköinen lehtipuhallin ja -imuri on tarpeen. Paikalla voi olla vaikkapa koristeellisia pikkukiviä, kuten yllä olevassa kuvassa. Lehtiharava ei osaa erotella pikkukiviä lehdistä, ja lehtipuhallin on myös voittamaton väline nurkkia ja ruukkujen ja kasvien välejä puhdistettaessa.

Vahva ja tehokas lehti-imuri

Ryobin laite toimitetaan kätevässä laatikossa, ja vaikka välineet on koottava itse, tehtävä sujuu helposti ja nopeasti hyvin toimivin muovilukoin. Jo työn alussa on helppo huomata, että laite sekä puhaltaa että imee erinomaisesti. Laitteessa on 3 000 W:n moottori, joten tehoa on toki lupa odottaakin.

Toimintojen vaihto (imu/puhallus) tapahtuu vaivattomasti kahvasta, mikä helpottaa työtä, sillä vaihtokertoja kertyy yleensä useita työn aikana. Imettäessä sisäänrakennettu pyörivä terä hienontaa kerätyt lehdet, ja näin säiliöpussiin pakkautuu vain hyvin pieniä lehdenosia. Kun pussi on täynnä, se on helppo tyhjentää joko irrottamalla pussi tai käyttämällä pohjan pikalukitusta.

TESTASIMME: Lehtipuhallin testi

Kahvojen säätömahdollisuus olisi tarpeen

Kahvat ovat kiinteitä, joten niiden pituutta ei voi säätää. Tämä tekee laitteesta pitkille käyttäjille hieman epämukavan tehtävissä, joissa laitetta kuljetetaan nokkapyörä alustaa vasten. Puhallettaessa laitetta kannetaan sen mukana tulevilla hartiavaljailla. Laitetta voi käyttää myös vain puhaltimena, ja imuputken voi irrottaa, mikä vähentää kannettavaa painomäärää.

Ryobi RBV3000CESV maksaa noin 130 euroa ja on mielestämme hintansa väärti.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin