Käytä lehtipuhallinta näihin töihin!

Lehtipuhallin on tehokas työkalu pudonneiden lehtien siivoamiseen. Lehtipuhaltimet toivat joko akulla tai bensalla. Lue lisää lehtipuhaltimesta täältä.

Lehtipuhallin: Käytä lehtipuhallinta näihin töihin!

Lehtipuhaltimella on helppo siirtää pudonneet lehdet yhteen kasaan. Mitä hyviä ja huonoja puolia lehtipuhaltimessa ja lehti-imurissa on?

Mikä on lehtipuhallin?

Lehtipuhallin on kuin käänteinen pölynimuri, joka on suunniteltu pudonneiden lehtien puhaltamiseen isoihin kasoihin. Lehtipuhaltimen suuaukko on huomattavasti isompi kuin tavallisessa pölynimurissa. Se tarkoittaa muun muassa, että lehtipuhaltimella on helppo siirtää kerralla paljon lehtiä samaan suuntaan.

Bensalla vai akulla toimiva lehtipuhallin?

Akulla ja bensalla toimivilla lehtipuhaltimilla on omat hyötynsä ja haittansa. Akulla toimiva lehtipuhallin riittää tavalliselle, 200 – 400 neliön kokoiselle pihalle. Lehtipuhaltimeen kannattaa hankkia vara-akku, jotta virta ei lopu kesken työn.

Lehtipuhallin: Bensalla vai akulla toimiva lehtipuhallin?

Kannattaako valita bensalla vai akulla toimiva lehtipuhallin?

Mitä eroa on lehtipuhaltimella ja lehti-imurilla?

Kuten nimi kertoo, lehti-imuri imee lehdet ja muut roskat sisäänsä, kun taas lehtipuhallin puhaltaa lehdet haluttuun suuntaan. Lehtipuhaltimella voi puhaltaa lehdet isoon kasaan, josta ne on helppo kerätä talteen.

LUE LISÄÄ: Lehtipuhallin testi

Lehtipuhallin: Mitä eroa on lehtipuhaltimella ja lehti-imurilla?

Mitä eroa on lehtipuhaltimella ja lehti-imurilla?

Milloin kannattaa käyttää lehtipuhallinta lehti-imurin sijaan?

Lehtipuhallinta kannattaa käyttää lehti-imurin sijaan isolla pihalla, joka on täynnä pudonneita lehtiä. Lehtipuhallin puhaltaa tehokkaasti suuren määrän lehtiä samaan suuntaan, minkä jälkeen lehdet on helppo kerätä oksasilppuriin tai puutarhajäteastiaan. Lehtipuhallin on lehti-imuria kätevämpi, kun lehtiä on paljon.

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään lehtipuhallinta 5 minuutissa

    Lisää samasta aiheesta Puutarhakoneet