Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Maailman paras kärki

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Halpa ruuvauskärki saattaa näyttää entiseltä jo kymmenen ruuvin jälkeen, eikä työskentelystä tule enää mitään. Unohda huonot ja halvat kärjet.

Verdens bedste bit

Superbitten kan nærmest ikke slides op. Derudover så giver diamantspidsen et ekstremt godt greb i skruen.

Wera Impaktor näyttää tavalliselta ruuvauskärjeltä mutta on kaikkea muuta. Kärjen pää on pinnoitettu timanteilla, joten se sopii erinomaisesti kovaan työhön iskuporakoneen kanssa.

Ruuvaa timanteilla

Ruuvauskärjen pää on pinnoitettu pienillä keinotimanteilla. Timantit ovat yksi Impaktor-kärjen salaisuuksista. Timanttien ansiosta kärki tarttuu tiukasti ruuvinkantaan ja pysyy kiinni paremmin kuin tavalliset ruuvauskärjet. Lisäksi kärki pitää ruuvin kannan paremmassa kunnossa, sillä se ei luista ja pyöri ympäri kuten tavallinen, liukaspintainen kärki. Konetta ei tarvitse painaa yhtä voimakkaasti kuin tavallisten kärkien kanssa, sillä kärki pysyy kiinni ruuvin kannassa lähes itsestään. Kaikkien Impaktor-kärkien päät on päällystetty timanteilla.

Kestävä ydin

Impaktor-kärjet on tehty laadukkaista materiaaleista. Kärjen ydin on suunniteltu kestämään iskuporakoneen vääntöä ja tärinää. Kehitystyön ansiosta Impaktor-kärki ei katkea. Tavalliset kärjet katkeavat helposti iskuporakoneen voimasta.
Toimitus suosittelee: Testissä iskuruuvinvääntimet

Kanta

Wera Impaktor kiinnitetään tavalliseen neljäsosatuuman hex- istukkaan tai kärjenpitimeeen. Wera suosittelee käyttämään Impaktor- kärjenpidintä.

Timanttikärjen paras kaveri

Impaktor-kärkeä voi käyttää tavallisen kärjenpitimen kanssa, mutta Wera suosittelee käyttämään Impaktor-kärjenpidintä. Siinä on rengasmagneetti ja lukitusrengas, jotka pitävät kärjen tiukasti otteessaan. Kärjenpidin on tehty Weran kaksoisvääntötekniikalla, joka pitää kärjen vakaana porakoneen tai iskuruuvinvääntimen puristuksessa.

Kärjenpidin maksaa noin 30 euroa, ja sitä myydään yhdessä ruuvauskärkien kanssa. Yksi kärki maksaa reilut viisi euroa.

Maailman paras kärki

Tavallinen kärki muuttuu nopeasti tämän näköiseksi. Pää on pilalla.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin