Piikkauskone sopii raskaaseen työhön

Piikkauskone sopii erinomaisesti betonilattian ja -seinien purkamiseen sekä muihin raskaisiin purkutöihin.

Piikkauskone: Piikkauskone on korvaamaton työkalu betonin ja muiden kivirakenteiden purkamiseen.

Piikkauskone on korvaamaton työkalu betonin ja muiden kovien kivirakenteiden purkamiseen.

Piikkauskone: Ydinosaamisalueet

Piikkauskone on korvaamaton työkalu betonilaattojen, perustusten, betoniseinien ja vastaavien rakenteiden purkamiseen. Piikkauskone tekee raskaasta työstä paljon kevyempää. Pikkaauskoneen voimakas moottori upottaa taltan lähes kaikkiin materiaaleihin ja tekee raskaasta työstä kevyempää.

Valitse oikea piikkauskone

Piikkauskoneen valinnassa kannattaa harkita, mihin konetta on tarkoitus käyttää. Aivan aluksi kannattaa arvioida, kuinka raskasta työtä piikkauskoneen pitää kestää, sillä se vaikuttaa koneen kokoon. Ahtaissa paikoissa työskentelyyn kannattaa valita pienempi malli kuin lattian purkamiseen. Toinen tärkeä asia piikkauskoneen valinnassa on koneen iskuenergia. Jouleina ilmoitettu lukema kertoo, kuinka kovalla voimalla piikkauskone toimii.

Näin käytät piikkauskonetta

Paina taltta kiinni istukkaan. Taltassa on syvennys, jonka pitää olla lukituskahvaan päin.

Lukitse taltta painamalla lukituskahva paikalleen.

Käynnistä kone. Nappia ei tarvitse pitää pohjassa, kun kone on käynnissä. Kone pysäytetään samasta napista.

Piikkauskoneen lisävarusteet

Lisävarusteet helpottavat piikkauskoneella työskentelyä. Piikkauskone on painava työkalu, joten harkitse kevyempää mallia, jonka konehuoneen rakenteissa on käytetty magnesiumia. Voit myös hankkia mallin, jonka moottori käynnistyy potkaisematta, jotta taltta ei ala liikkua heti käynnistämisen jälkeen. Toinen hyvä ominaisuus on tärinänvaimennin, joka vähentää purkamisesta aiheutuvaa tärinää.

Piikkauskoneen vuokraaminen

Piikkauskone on erikoistyökalu, jota ei yleensä kannata hankkia omaan käyttöön. Voit vuokrata piikkauskoneen lähimmästä konevuokraamosta. Ammattikäyttöön tarkoitettu piikkauskone on kallis erikoistyökalu, joka kannattaa vuokrata. Ammattimaisilla työkaluilla työ sujuu yleensä helposti ja nopeasti.

Piikkauskone vai poravasara

Piikkauskoneen ja poravasaran eron tuntee käyttämällä. Piikkauskone on purkutyökalu, johon voi kiinnittää vain talttoja ja piikkejä. Poravasara on monipuolisempi työkalu, jolla voi myös porata ja iskuporata. Piikkauskone sopii parhaiten raskaaseen työhön kuten perustusten, asfaltin tai betonin purkamiseen, kun taas poravasara sopii paremmin kevyeen työhön kuten keittiön ja kylpyhuoneen laattojen tai tiiliseinän purkamiseen. Piikkauskoneen iskuenergia on yleensä 20-65 joulea, kun poravasaran iskuenergia on vain 2-3 joulea.

TESTASIMME: Poravasara testi

    Lisää samasta aiheesta Työkalut