Epäkeskohiomakone

Epäkeskohiomakone on supertehokas työkalu. Jos aiot hankkia vain yhden hiomakoneen, epäkeskohiomakone on yleensä paras valinta. Lue epäkeskohiomakoneen käyttövinkit ja uusin epäkeskohiomakonetesti.

  Epäkeskohiomakone

  Jos aiot hankkia vain yhden hiomakoneen, epäkeskohiomakone on yleensä paras valinta. Se on tehokas työkalu etenkin isojen pintojen hiomiseen. Parasta epäkeskohiomakoneessa on sen liikerata: epäkeskohiomakone ei tee uria hiottavaan pintaan.

  Akkuepäkeskohiomakone

  Akkutyökalujen suosio on nousussa. Se pitää paikkansa myös epäkeskohiomakoneiden osalta. Nykyaikaiset akut ja sähkömoottorit ovat niin tehokkaita, että akkukoneet vetävät vertoja verkkovirralla toimiville malleille. Löydät tältä sivulta muun muassa uusimman akkuepäkeskohiomakonetestimme.

  Verkkovirralla toimiva epäkeskohiomakone

  Kaupoissa on edelleen myynnissä paljon verkkovirralla toimivia epäkeskohiomakoneita. Niiden suosio perustuu pitkälti halvempaan hintaan. Työkalujen rungot maksavat suunnilleen saman verran, mutta kaksi akkua ja laturi lisäävät akkumallin hintaa noin 150 euroa. Jos haluat halvan epäkeskohiomakoneen, harkitse verkkovirralla toimivaa mallia.

  Epäkeskohiomakonetesti

  Tee Itse testaa jatkuvasti erilaisia sähkötyökaluja. Löydät täältä viimeisen epäkeskohiomakonetestimme epäkeskohiomakonetesti , jossa tutustutaan eniten myytyihin koneisiin ja tutkitaan, mitä rahalla saa juuri nyt.

  Halpa epäkeskohiomakone

  Kaupoissa on monen eri hintaluokan epäkeskohiomakoneita. Halvimmat verkkovirralla toimivat epäkeskohiomakoneet maksavat noin 50 euroa, mutta kalleimmat akkumallit voivat maksaa jopa 700 euroa.

  Paras epäkeskohiomakone?

  Epäkeskohiomakone kannattaa valita sen mukaan, kuinka usein ja kuinka paljon sitä käytetään sekä sen perusteella, kuinka paljon se maksaa. 100-200 euron hintainen kone on hyvä valinta useimmille tee se itse -rakentajille. Hintaluokassa on voimakkaita koneita, joissa ei ole ylimääräisiä toimintoja.

  Epäkeskohiomakone sopii melkein kaikkeen

  Hiomakoneita käytetään yleensä puun hiomiseen, mutta voimakkaalla epäkeskohiomakoneella voi hioa myös kiveä ja metallia. Epäkeskohiomakoneella ja karkealla hiomapaperilla voi hioa melkein mitä tahansa, ja pehmeällä laikalla ja voi kiillottaa esimerkiksi auton. Epäkeskohiomakoneen ainoa puute on, ettei sillä voi hioa nurkkia. Se onnistuu parhaiten kolmiohiomakoneella tai vanhanaikaisesti puukapulan ympärille käärityllä hiomapaperilla.