Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Epäkeskohiomakone

Epäkeskohiomakone on supertehokas työkalu. Jos aiot hankkia vain yhden hiomakoneen, epäkeskohiomakone on yleensä paras valinta. Lue epäkeskohiomakoneen käyttövinkit ja uusin epäkeskohiomakonetesti.

Epäkeskohiomakone

Jos aiot hankkia vain yhden hiomakoneen, epäkeskohiomakone on yleensä paras valinta. Se on tehokas työkalu etenkin isojen pintojen hiomiseen. Parasta epäkeskohiomakoneessa on sen liikerata: epäkeskohiomakone ei tee uria hiottavaan pintaan.

Akkuepäkeskohiomakone

Akkutyökalujen suosio on nousussa. Se pitää paikkansa myös epäkeskohiomakoneiden osalta. Nykyaikaiset akut ja sähkömoottorit ovat niin tehokkaita, että akkukoneet vetävät vertoja verkkovirralla toimiville malleille. Löydät tältä sivulta muun muassa uusimman akkuepäkeskohiomakonetestimme.

Verkkovirralla toimiva epäkeskohiomakone

Kaupoissa on edelleen myynnissä paljon verkkovirralla toimivia epäkeskohiomakoneita. Niiden suosio perustuu pitkälti halvempaan hintaan. Työkalujen rungot maksavat suunnilleen saman verran, mutta kaksi akkua ja laturi lisäävät akkumallin hintaa noin 150 euroa. Jos haluat halvan epäkeskohiomakoneen, harkitse verkkovirralla toimivaa mallia.

Epäkeskohiomakonetesti

Tee Itse testaa jatkuvasti erilaisia sähkötyökaluja. Löydät täältä viimeisen epäkeskohiomakonetestimme epäkeskohiomakonetesti , jossa tutustutaan eniten myytyihin koneisiin ja tutkitaan, mitä rahalla saa juuri nyt.

Halpa epäkeskohiomakone

Kaupoissa on monen eri hintaluokan epäkeskohiomakoneita. Halvimmat verkkovirralla toimivat epäkeskohiomakoneet maksavat noin 50 euroa, mutta kalleimmat akkumallit voivat maksaa jopa 700 euroa.

Paras epäkeskohiomakone?

Epäkeskohiomakone kannattaa valita sen mukaan, kuinka usein ja kuinka paljon sitä käytetään sekä sen perusteella, kuinka paljon se maksaa. 100-200 euron hintainen kone on hyvä valinta useimmille tee se itse -rakentajille. Hintaluokassa on voimakkaita koneita, joissa ei ole ylimääräisiä toimintoja.

Epäkeskohiomakone sopii melkein kaikkeen

Hiomakoneita käytetään yleensä puun hiomiseen, mutta voimakkaalla epäkeskohiomakoneella voi hioa myös kiveä ja metallia. Epäkeskohiomakoneella ja karkealla hiomapaperilla voi hioa melkein mitä tahansa, ja pehmeällä laikalla ja voi kiillottaa esimerkiksi auton. Epäkeskohiomakoneen ainoa puute on, ettei sillä voi hioa nurkkia. Se onnistuu parhaiten kolmiohiomakoneella tai vanhanaikaisesti puukapulan ympärille käärityllä hiomapaperilla.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin