Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kivistä tehty terassi

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Ongelma:

Aiomme muuttaa 30 m² nurmikosta terassiksi. Materiaaliksi olemme ajatelleet vain singeliä. Kuinka lopputuloksesta tulee hyvä?

Ratkaisu:

Parhaan tuloksen saatte, kun poistatte nurmiturpeen ja sen lisäksi yhden lapionpiston syvyydeltä maata. Nurmikko ja terassi tulee erottaa toisistaan tukevalla reunalla, jotta ruoho ei kasva kiinni kiviin eikä kiviä kulkeudu nurmikolle rikkomaan ruohonleikkurin teriä.

Toimitus suosittelee: Näin rakennat VIIVASUORAN terassin

Kaiva kouru tolppalapiolla, pane pohjalle rakennushiekkaa ja tee reuna pystyyn asetettavista betonilaatoista siten, että niiden yläreuna tulee 5 cm:n leikatun nurmen yläpuolelle.

Levitä terassin alueelle 20 cm asennushiekkaa, tarkista suoruus ja tärytä hiekka levytäryttimellä. Tästä kerroksesta tulee erittäin kiinteä ja kova.

Näin saat hyvän pohjan 8–10 cm:n singelikerrokselle, eivätkä kivet pääse sekoittumaan alustaan. Niin nimittäin tapahtuisi ajan mittaan, jos singelikerros levitetään maahan ilman, että väliin on tehty ensin asennushiekkakerrosta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin