Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Terassi täynnä upeita ideoita

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Terassin ei ole pakko olla perinteinen nelikulmainen talonjatke. Katso vaikka!

Terassi

Tämä terassi on keskellä pihaa. Se on rakennettu betonilaattojen päälle, jotka on asennettu 20 senttiä paksun murskekerroksen varaan. Terassin kansi on 40 senttiä nurmikon yläpuolella, joten terassilta on hyvät näkymät pihalle. Terassiin kuuluu myös selkänojallinen lepopaikka, säilytystilaa, kasvilaatikoita ja mikä tärkeintä: kaljakaivo!

Terassin nurkassa on hiekkalaatikko, joten pienet lapset voivat leikkiä vieressä samaan aikaan, kun muut perheenjäsenet puuhailevat terassilla omiaan. Tämä terassi on erinomainen esimerkki siitä, mitä huolellisella suunnittelulla voi saada aikaan.

Katso kaikki siistit yksityiskohdat:

Terassi

TYYNYLAATIKOT on suunniteltu siten, että puulaatikon sisällä olevat muovilaatikot yltävät terassin läpi maahan asti. Muovilaatikoiden käyttäminen on todella fiksua, sillä ne suojaavat tyynyjä, vilttejä ja muita tekstiilejä kosteudelta paljon paremmin kuin pelkät puulaatikot.

Terassi

KASVILAATIKOT on tehty samoista laudoista kuin terassin kansi, joten laatikot sopivat täydellisesti terassin yhteyteen. Laatikon pääty on muutaman sentin päässä terassin alla olevasta säilytystilasta, joten laatikko ei estä luukun avaamista ja sulkemista.

Terassi

SÄILYTYSTILA sopii esimerkiksi auringonvarjojen ja leikkikalujen varastoksi. Tilaa on helppo käyttää. Ovi on kiinnitetty terassin reunaan kahdella 250 millin lehtisaranalla. Ovi suljetaan salvalla, joten tuuli ei vie tavaroita mennessään.

Terassi

HIEKKALAATIKKO on upotettu terassin nurkkaan. Laatikon päällä on tiivis laudoitus, joka pitää hiekan laatikossa ja roskat ulkona. Kansi painuu terassin runkoa vasten, joten sen pinta jää samalle tasolle muiden terassilautojen kanssa. Luukku avataan ja suljetaan narusta tehdystä kahvasta.

Terassi

LEPOPAIKKA sopii rentoutumiseen, auringon ottamiseen ja lehtien lueskeluun. Lepopaikan selkänoja on tehty kahdesta tolpasta ja kolmesta vaakalaudasta. Selkänojan tolpat on upotettu kahteen reikään, jotka ovat hieman isompia kuin tolpat, joten selkänoja kallistuu hieman taaksepäin.

Terassi

ASKELMA toimii paitsi kulkutienä terassille, myös hyvänä alustana kukkaruukuille ja kynttilälyhdyille. Askelmassa on tarpeeksi tilaa myös pienelle kasvilaatikolle.

Terassi

TERASSIN RUNKO koostuu yksinkertaisesta kehikosta ja neljästä nurkkatolpasta. Rungon keskikohta on tehty 50x100 millin lankuista, jotka on kiinnitetty reunoihin 60 sentin välein. Laattojen ja rungon väliin on asennettu huopakaistaleet.

Haluatko lukea lisää puuterassin rakentamisesta? Kokosimme kaikki puuterassijutut ja rakennusohjeet tänne.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin