Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Rakenna maailman nopein terassi

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tavallisista terassilaudoista ja muutamasta kuormalavasta on helppo rakentaa yksinkertainen puuterassi, jolla on mukava ottaa aurinkoa ja nauttia kesästä. Tällä terassilla voi järjestää vaikka tanssit!

Terassi

Valmis terassi on tuettu paikalleen isoilla kivillä, jotta se ei pääse liikkumaan.

NÄIN RAKENNAT PUUTERASSIN

Terassi

1. Mittaa terassin paikka. Alue kannattaa rajata esimerkiksi muovinauhalla, jotta kaivaminen sujuu helposti. Terassin pohjan pitää olla mahdollisimman tasainen.
Kun olet tasoittanut terassin pohjan, asettele ensimmäiset lavat terassin toiselle reunalle. Kiilaa lavat kivillä vaakasuoraan ja oikeaan korkeuteen. Kiinnitä lavat toisiinsa ruuvaamalla pitkät puurimat lavojen lautojen väliin.

2. Sahaa terassilaudat oikean mittaisiksi, kun lavoista tehty runko on valmis. Asenna laudat poikittain lavoihin nähden ja kiinnitä laudat 4,2x56 millin ruuveilla.
Varmista välikapuloiden avulla, että terassilautojen väliin jää joka paikassa yhtä leveät raot. Viiden millin raot näyttävät hyviltä ja päästävät puun laajenemaan kostealla säällä.

Terassi

3. Asenna terassin reunoille peitelaudat, jotta lavat eivät jää näkyviin. Tämän terassin joka puolelle kiinnitettiin yksi terassilauta. Käsittele terassi öljyllä, jotta se pysyy kunnossa pitkään.

Lue lisää: Puuterassi

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin