Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Nyt voit rauhassa nauttia ja seurata, miten kaksi kokenutta ammattilaista heiluttelee työkaluja. Voimme melkein luvata, että jutun päätteeksi sormesi jo syyhyävät oman puuterassin rakentamiseen.

Kirvesmiehet ratkaisevat asioita tavanomaista paljon yksinkertaisemmin. Päätimme rakentaa ison terassin, joka upotetaan ympäröivän nurmialueen tasoon. Työ tehtiin kahdessa päivässä, ja aikaa jäi myös neliaskelmaisten rappujen rakentamiseen. Terassille pääsee astumaan suoraan kotiovesta.

Työtä nopeuttaville ja tehostaville periaatteille ja vinkeille on yhteistä se, että ongelmiin ja haasteisiin varaudutaan etukäteen eikä hyvistä työkaluista tingitä. Suurin työvaihe kohdistuu terassilautojen alapuolelle sijoittuvaan osaan. Kun tämä vaihe tehdään perusteellisesti, kauniiden maalattujen terassilautojen kiinnittäminen viimeisten parin tunnin ajan on silkkaa nautintoa.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Käytä laseretäisyysmittaria!

Terassin rakentaminen edellyttää tarkkaa mittaamista sekä ennen urakan aloittamista että sen aikana. Mittatikusta tai rullamitasta ei ole mihinkään pitkillä etäisyyksillä. Suosittelemme, että käytät mittaamiseen laseretäisyysmittaria.

Laseretäisyysmittari on lähes välttämätön apuväline lautojen menekin laskemiseen ja runkolankkujen pituuden mittaamiseen. Voit käyttää mittaria myös terassin ristimitan mittaamiseen ja suorakulmaisuuden varmistamiseen.

Kyllä, kiitos: Näyttäkää minulle Tech-Pron uusi laseretäisyysmittari!

VIDEO: Tästä voit nähdä laseretäisyysmittarin käytössä: