Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Nyt voit rauhassa nauttia ja seurata, miten kaksi kokenutta ammattilaista heiluttelee työkaluja. Voimme melkein luvata, että jutun päätteeksi sormesi jo syyhyävät oman puuterassin rakentamiseen.

Kirvesmiehet ratkaisevat asioita tavanomaista paljon yksinkertaisemmin. Päätimme rakentaa ison terassin, joka upotetaan ympäröivän nurmialueen tasoon. Työ tehtiin kahdessa päivässä, ja aikaa jäi myös neliaskelmaisten rappujen rakentamiseen. Terassille pääsee astumaan suoraan kotiovesta.

Työtä nopeuttaville ja tehostaville periaatteille ja vinkeille on yhteistä se, että ongelmiin ja haasteisiin varaudutaan etukäteen eikä hyvistä työkaluista tingitä. Suurin työvaihe kohdistuu terassilautojen alapuolelle sijoittuvaan osaan. Kun tämä vaihe tehdään perusteellisesti, kauniiden maalattujen terassilautojen kiinnittäminen viimeisten parin tunnin ajan on silkkaa nautintoa.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Mittaa tarkasti laser-etäisyysmittarilla!

Terassin tekeminen edellyttää tarkkaa mittaamista sekä ennen rakentamista että sen aikana. Tavallinen rullamitta ei riitä pitkien etäisyyksien mittaamiseen, joten suosittelemme, että käytät työhön laser-etäisyysmittaria.

Laser-etäisyysmittari on lähes välttämätön työkalu lautojen menekin laskemiseen ja lankkujen pituuden mittaamiseen. Käytä etäisyysmittaria ristimittojen tarkistamiseen, jotta terassista tulee varmasti suorakulmainen.

Juuri nyt saat MAKA-laser-etäisyysmittarin sekä 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 14,90 eurolla!

Klikkaa ja katso tarjous täältä!

VIDEO: Täältä voit katsoa videon laser-etäisyysmittarin käyttämisestä ja toiminnoista: