Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kätevät kiilat terassille - vaivatta vakaata!

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Kätevät kiilat helpottavat terassin rakentamista suoraksi: Muovikiiloja on kaikkiin tarpeisiin – riippumatta siitä, oletko suoristamassa terassia vain muutaman millimetrin verran tai onko sen alusta kovin epätasainen.

Kätevät kiilat terassille

Muovikiilat eivät ole mikään uusi keksintö. Nyt Knudsen Kilen -yritys on kuitenkin kehittänyt niitä edelleen täydentämällä kiiloja kätevillä palikoilla ja suunnittelemalla oman terassijärjestelmän. Siten voit ostaa epätasaiselle alustalle tarkoitetun valmiin terassisarjan.

Tavallisten kiilojen korkeus on rajallinen, mutta terassijärjestelmällä ja korotusosilla voit saada täysin suoran terassin, vaikka alustassa olisi jopa 290 millin korkeuseroja.

Ylimääräisenä yksityiskohtana terassi- järjestelmän kiilat ovat mustia, joten ne eivät heijasta valoa ja vie katsetta terassilautojen väliin toisin kuin keltaiset tai oranssit kiilat.

Knudsen Kilen -kiiloja voi ostaa verkosta vaikkapa verkkokaupasta cdon.fi

Korota tarpeen mukaan 2,7–28,7

Kiila

Pieniin korotuksiin kelpaa tavallinen kiila mustana versiona. Väri tekee siitä lähes näkymättömän terassilautojen alla. Käytä aina kahta kiilaa päällekkäin.

Terassisarja

Käytä terassisarjaa, jos korkeuseroja täytyy korjata kiilojen korkeutta enemmän. Terassipohja, pohjakiila ja yläkiila mahdollistavat 52–112 millin korotuksen. Pohja suojaa alustaa, jos terassi rakennetaan kattopinnoitteen päälle vaikkapa kattoterassiksi.

Korotuspala

Käytä yhtä tai useampaa korotuspalaa terassin alla, jos haluat korottaa sitä enemmän. Korotuspalan korkeus on 3,5 senttiä, ja voit käyttää jopa viittä palaa päällekkäin. Viisi korotuspalaa ja terassisarja

Säädä terassin korkeutta näin

Korotuksia tarvitaan melko paljon terassin rungon tukemiseksi. Lisäksi alustan on oltava vakaa. Kyseessä voi olla esimerkiksi vanha kivetys, kiinteä pohja tai kantava sorakerros.

Palkkien on oltava painekyllästettyjä ja kooltaan vähintään 48 x 73 mm. Asettele korotuspalat kuten piirroksessa ja ruuvaa ne kiinni palkkeihin. Ruuvaa joko pystysuoraan palkin läpi tai vinosti sivulta palkkiin.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin