Vuoden 2022 yhdeksän suosituinta keittiön rakennusohjetta

Meillä on paljon ohjeita uuden keittiön rakentamiseen tai vanhan remontointiin. Täältä löydät vuoden 2022 yhdeksän suosituinta keittiön rakennusohjetta.

Uusi keittiö on suuri investointi, etenkin jos asennutat sen ammattilaisilla.

Voit kuitenkin tehdä sen itse.

Meillä on runsaasti rakennusohjeita sekä olemassa olevan keittiön remontointiin että uuden keittiön rakentamiseen alusta alkaen.

Yhdeksän suosituinta keittiörakennusohjetta:

 1. Rakenna itse puukeittiö
 2. Liimaa allas itse ja säästä selvää rahaa
 3. Täydellinen sokkeli uuteen keittiöön
 4. Vala itse keittiön työtaso betonista
 5. Tyylikäs keittiö: Näin teet siistit puuliitokset
 6. Lisää tilaa keittiöön helposti
 7. Kätke liesituuletin kattoon
 8. Hio pöytälevy uuden veroiseksi
 9. Keittiön rakentaminen alusta loppuun

Oppaissa on yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet rakennusprojekteihin, työpiirustuksiin ja 3D-malleihin sekä videoita ja materiaaliluetteloja.

Ne takaavat hyvän lopputuloksen!

1 kuukauden tilaus vain 2,50 euroa: Saat lukuoikeuden yli 1000 rakennusohjeeseen Tee Itsen kotisivuilla:**

Saat pääsyn yli 1000 rakennusohjeeseen

Terrassit, kylpuhuoneet, väliseinät, pihatiet, laatat, keittiöt, lattiat, ikkunat ja ovet.

Tee Itsessä on yksityiskohtaisia ohjeita kaikkiin mahdollisiin projekteihin talossa ja pihalla.

Vaikeusaste, hinta ja projektin kesto kerrotaan selkeästi jokaisen ohjeen alussa. Se antaa hyvän käsityksen projektin laajuudesta ja auttaa ohjeen valinnassa.

Rakennusohjeissa on:

 • Vaiheittaiset ohjeet: Ohjeet ovat loogisia ja etenevät järjestelmällisesti vaihe vaiheelta. Kaikista vaikeista kohdista on kuvat ja selventävät suomenkieliset tekstit.
 • Materiaalilista: Materiaalilista kertoo, mitä projektiin tarvitaan, joten et joudu käymään rautakaupassa tämän tästä.
 • Rakennuspiirustukset ja mitat: Yksityiskohtaisissa rakennuspiirustuksissa näytetään mitat, kulmat ja rakennusperiaatteet.
 • Suomenkieliset videot: Videoilla kokeneet ammattilaiset jakavat kokemuksiaan ja näyttävät tarkasti, miten työt tehdään.
 • Itse käänneltävät 3D-mallit: Voit käännellä 3D-malleja itse ja katsoa lähempää rakenteiden yksityiskohtia, jotta et joudu arvailemaan, miten ne on tehty. Se tekee rakentamisesta paljon helpompaa.

1 kuukauden tilaus vain 2,50 euroa:

TEE ITSE - Hyvän lopputuloksen tae

Tee Itse on auttanut rakentajia isoissa ja pienissä projekteissa jo kohta 50 vuoden ajan.

Olemme tehneet taitavien avustajiemme kanssa tuhansia terassien, väliseinien, lattioiden, pihateiden ja autokatosten rakennusohjeita.

Olemme kirjoittaneet tuhansista materiaaleista ja ainakin yhtä monesta työkalusta, ja olemme remontoineet lukemattomia keittiöitä ja kylpyhuoneita.

Olemme tehneet alusta asti yhteistyötä rakennusalan asiantuntijoiden kanssa ja pitäneet itsemme ajan tasalla rakennusmääräyksistä.

Ohjeitamme noudattamalla saat hyviä lopputuloksia ja tiedät asiaa koskevat säännöt, joten et joudu murehtimaan vesieristeestä tai höyrynsulusta.

Tee Itse on riippumaton työkalunvalmistajista ja mainostajista. Se tarkoittaa, että voit luottaa työkalutesteihimme. Valitsemme testattavat koneet itse, ja kaikki työkalut pannaan yhtä kovalle koetukselle.

  Muut lukevat juuri nyt …