Vältä virheostokset - näin löydät parhaat työkalut

Tee Itsen toimitus on hulluna työkaluihin! Oikeilla työkaluilla onnistut sekä isoissa että pienissä tee se itse -projekteissa!

Työkaluissa on paljon valinnanvaraa!

On helppo ymmärtää, että rautakaupan työkaluosastolla menee pää sekaisin. Hyllyt ovat täynnä erilaisia sirkkeleitä, roborttiruohonleikkureita, painepesureita, hiomakoneita ja kaikkea muuta.

Olemme iloisia, että voimma auttaa sinua valitsemaan oikeat työkalut! Tee Itsen testit lukemalla vältät virheostokset, kun ostat uusia työkaluja.

Testivoittaja vai hyvä ostos ?

Kotisivuillamme on yli 60 työkalu- ja pihatyökalutestiä.

Valitsemme jokaisessa testissä voittajan ja hyvän ostoksen, jotta näet, mikä on parasta ja halvinta juuri nyt.

Pääset lukemaan kaikki työkalujen ja pihatyökalujen testit vain 2,50 eurolla.

5 suosituinta testiä juuri nyt:

1. Testi: Katkaisu- ja jiirisirkkelit

Katkaisu- ja jiirisirkkeli on ylivertainen työkalu sekä vinossa että suorassa kulmassa sahaamiseen. Testasimme viisi akulla toimivaa mallia. Kaikki koneet olivat yllättävän vahvoja, mutta sirkkeleiden yksityiskohdissa ja sahaustarkkuudessa oli isoja eroja.

2. Testissä robottiruohonleikkurit isolle pihalle

Testasimme seitsemän robottiruoholeikkuria, jotka sopivat isoille, 700-1000 neliön nurmikoille. Kaikki koneet leikkaavat siististi ja toimivat päivästä toiseen, mutta koneiden käytössä oli isoja eroja.

3. Testi: Käsisirkkelit

Käsisirkkeli eli pyörösaha on omiaan siisteihin suoriin sahauksiin – etenkin, jos sitä käytetään ohjainkiskon kanssa tai ohjauslaudan päällä. Testasimme kuutta suosittua ja vaikuttavaa akkukäyttöistä käsi­sirkkeliä, jotka osoittautuivat yllättävän hyvätasoisiksi.

4. Testasimme 7 monitoimityökalua

Monitoimityökalu on erittäin monipuolinen työkalu, jolla voi sahata, hioa ja leikata. Se toimii tarkasti ja mahtuu ahtaisiin paikkoihin, joissa muita koneita on hankala käyttää. Kunhan totut käyttämään monitoimityökalua, siitä on hankala luopua.

5. Testi: porakone-ruuvinvääntimet

Ei ole epäilystäkään, etteikö porakone-ruuvinväännin olisi useimpien tee se itse -harrastajien suosima sähkötyökalu, joka kuuluu olennaisena osana jokaisen työkalupakkiin. Testaamme tässä artikkelissa seitsemää konetta, joiden hinta on yhdessä akun ja laturin kanssa alle 260 euroa.

Tältä testi näyttää

Olet ehkä jo nähnyt testin kotisivuillamme.

Jos et ole, saat maistiaisen maksumuurin takaa. Tässä on testitaulukko:

Vain 2,50 euroa

Pääset lukemaan maksumuurin takana olevat sisällöt vain 2,50 eurolla. Kotisivuillamme on 60 testin lisäksi yli 1000 rakennusohjetta talo- ja pihaprojekteihin.

Testitoimittajamme Martin

Tässä on Martin Mogensen, joka on Tee Itsen testitoimittaja.

Hänen pöytänsä kautta kulkee joka vuosi yli 200 erilaista työkalua. Uskallamme väittää, että Martin on pidellyt käsissään enemmän työkaluja kuin useimmat meistä.

Tee Itse on täysin riippumaton työkaluvalmistajista, mainostajista ja muista ulkopuolisista tahoista.

Seuraan, mitä koneita markkinoilla on ja valitsen itse kaikki koneet, joita testaamme.

Kaikki koneet ja laitteet testataan perusteellisesti ja samalla tavalla.

Testitoimittaja, Martin Mogensen

    Lisää samasta aiheesta Tee Itse