PSSSSST! Oletko kokeillut hienoja 3D-malleja?

Olemme tehneet parhaista rakennusohjeistamme vielä parempia ja lisänneet niihin 3D-mallit, joita voit käännellä itse. Voit lähentää kuvia ja katsoa vaikeat yksityiskohdat, ennen kuin aloitat rakentamisen. Kokeile niitä täällä!

3D-malleja on helppo katsoa lähempää ja käännellä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Avaa 3D-malli ja pane se pyörimään sormilla tai hiirellä.

Kokeile 3D:tä nyt - paina tai klikkaa malleja!

3D-malli

Arkkutehdin suunnittelema vaja

Kääntele arkkitehdin suunnittelemaa vajaa ja katso yksityiskohtia lähempää.

Avaa 3D-malli

3D-malli

Amerikkalainen lepotuoli

Jos et saa rakennusohjeista selvää siitä, mihin päin selkänojan pitää kaartua, kokeile painaa tai klikata tätä 3D-mallia. Voit lähentää kuvaa ja nähdä tarkemmin.

Avaa 3D-malli

3D-malli

Pidä terassi koossa

Jos haluat varmistaa, ettei terassi irtoa liitoksistaan, voit asentaa tolppien ja runkolankkujen väliin bulldog-levyt. Se kuulostaa helpolta, mutta jos et tiedä, mihin ne asennetaan, avaa 3D-malli ja katso omin silmin.

Avaa 3D-malli

Sejldug: Læg mærke til den øverste fine tap - og pas på den ikke knækker!
3D-malli

Siistit liitokset katokseen

Voit tyytyä ruuvaamaan tolpat ja palkit yhteen pitkillä ruuveilla, mutta voit tehdä katoksen myös siistimmin tappiliitoksilla ja lovilla. Klikkaa tai paina 3D-mallia, kääntele sitä ja katso liitoksia tarkemmin. 3D-mallit ovat hyödyllisiä juuri tällaisissa tilanteissa, sillä ne auttavat ymmärtämään rakennusperiaatteet.

Avaa 3D-malli

    Lisää samasta aiheesta Uutta toimitukselta