Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Miten testaatte pensasleikkurin leikkuutehoa?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Verkkosivuston vierailija ihmettelee, miten pensasleikkurin leikkuutehoa voi oikein testata. Lue vastaus täältä.

Pensasleikkuri Jättitesti 2022

Tee itse -lehdessä työskentelyn hauskimpiin puoliin kuuluu sopivien tehtävien keksiminen työkalujen vertailutesteihin. Saatamme esimerkiksi järjestää kilpailun, jossa kierretään iskuruuvinvääntimellä suuria ja paksuja ranskalaisia puuruuveja palkkiin tai kokeillaan, kuinka nopeasti painepesurin suihku läpäisee eristelevyn.

Pensasleikkureiden kestävyystestiä varten valmistelimme kokeen, jossa neljä eripaksuista (13, 16, 22 ja 25 mm) pyörötankoa kiinnitettiin tukevasti katkaisemista varten.Viimeisimmässä pensasleikkuritestissämme kaikki työkalut selvisivät vaivatta ohuimman puutangon katkaisemisesta, mutta osalla laitteista oli hankaluuksia paksumpien tankojen katkaisemisessa.

Katso, miten 7 pensasleikkuria selviytyi viimeisimmässä testissämme napsauttamalla tästä.(https://teeitse.com/tyokalut/puutarhakoneet/pensasleikkuri/testissa-akkupensasleikkurit-testasimme-7-akkupensasleikkuria)

Pyöreä puutanko on paljon lujempaa puuta kuin samanpaksuinen elävä oksa. Jos pensasleikkuri pystyy katkaisemaan 13 mm puutangon, voit hyvin olettaa, että se leikkaa myös samanpaksuisen oksan.

Aivan läheltä näkee, miten tiukasti puutanko on pensasleikkurin hampaiden puristuksessa. Hampaiden välisestä etäisyydestä käytetään nimitystä katkaisukapasiteetti, ja tässä tapauksessa se on 24 mm.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin