Näin rakennat täydellisen aidan

Aidalla voi sekä rajata tontin, suojautua utelialta katseilta että luoda viihtyisän nurkan. Näytämme, miten rakennat täydellisen aidan.

Aitojen rakentamiseen löytyy paljon eri tapoja. Aitoja voidaan käyttää tontin rajamiseen, utelialta katseilta suojautumiseen, melunesteenä tai luoda puutarhaan viihtyisiä suojia.

Löydät laajan valikoiman rakennusohjeita erilaisiin aitoihin.

Kaikki rakennusohjeet sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet, työpiirustukset, 3D-mallinukset, videoita ja materiaalilistan.

Hyvän lopputuloksen tae!

Rakennusohjeiden lisäksi voit myös lukea muita aitauksia koskevia artikkeleita. Näin saat tietoa aidan tärkeimmistä periaatteista, sekä hyviä neuvoja aidan tolppien asentamisesta aidan käyttöiän pidentämiseen.

Löydät sivustoiltamme yli 30 rakennusohjetta erilaiseen aitaan, ja lisää on tulossa. Tässä ovat toimituksemme 3 suosikkia.

Toimituksemme 3 suosikkia:

Voit rakentaa itse tyylikkään meluaidan, jossa on pystylaudoitus.

Luksusaita, jossa on valot ja äänieristys

Egehegn til spotpris

Näyttävä tammiaita

Aita, jota ei tarvitse huoltaa

Kuukauden lukuoikeus 2,50 €:

Saat pääsyn yli 1000 rakennusohjeeseen

Terrassit, kylpuhuoneet, väliseinät, pihatiet, laatat, keittiöt, lattiat, ikkunat ja ovet.

Tee Itsessä on yksityiskohtaisia ohjeita kaikkiin mahdollisiin projekteihin talossa ja pihalla.

Vaikeusaste, hinta ja projektin kesto kerrotaan selkeästi jokaisen ohjeen alussa. Se antaa hyvän käsityksen projektin laajuudesta ja auttaa ohjeen valinnassa.

Rakennusohjeissa on:

  • Vaiheittaiset ohjeet: Ohjeet ovat loogisia ja etenevät järjestelmällisesti vaihe vaiheelta. Kaikista vaikeista kohdista on kuvat ja selventävät suomenkieliset tekstit.
  • Materiaalilista: Materiaalilista kertoo, mitä projektiin tarvitaan, joten et joudu käymään rautakaupassa tämän tästä.
  • Rakennuspiirustukset ja mitat: Yksityiskohtaisissa rakennuspiirustuksissa näytetään mitat, kulmat ja rakennusperiaatteet.
  • Suomenkieliset videot: Videoilla kokeneet ammattilaiset jakavat kokemuksiaan ja näyttävät tarkasti, miten työt tehdään.
  • Itse käänneltävät 3D-mallit: Voit käännellä 3D-malleja itse ja katsoa lähempää rakenteiden yksityiskohtia, jotta et joudu arvailemaan, miten ne on tehty. Se tekee rakentamisesta paljon helpompaa.

Aloita nyt - kuukauden lukuoikeus vain 2,50 euroa:


50 vuoden kokemus

Tee Itse on auttanut rakentajia isoissa ja pienissä projekteissa jo kohta 50 vuoden ajan.

Olemme tehneet taitavien avustajiemme kanssa tuhansia terassien, väliseinien, lattioiden, pihateiden ja autokatosten rakennusohjeita.

Olemme kirjoittaneet tuhansista materiaaleista ja ainakin yhtä monesta työkalusta, ja olemme remontoineet lukemattomia keittiöitä ja kylpyhuoneita.

Olemme tehneet alusta asti yhteistyötä rakennusalan asiantuntijoiden kanssa ja pitäneet itsemme ajan tasalla rakennusmääräyksistä.

Ohjeitamme noudattamalla saat hyviä lopputuloksia ja tiedät asiaa koskevat säännöt, joten et joudu murehtimaan vesieristeestä tai höyrynsulusta.

    Muut lukevat juuri nyt …