7 suosittua projektia juuri nyt

Tee Itsen kotisivuilla on yli 1000 ohjetta. Katso 7 suosituinta JUURI NYT.

Tee Itsen tilaajana pääset katsomaan yli 1000 rakennusohjetta, materiaalioppaita, työkalutestejä, arvioita, uutisia, rakennusvinkkejä ja videoita suomeksi.

Nämä 7 projektia ovat suosituimpia juuri nyt.

7 suosituinta juuri nyt

Eristetty varasto
Uuden varaston eristäminen on helppoa. Eristetyssä varastossa voi säilyttää akkutyökaluja, maalia ja muuta tavaraa, joka ei kestä pakkasta.

Rakenna nerokas kaappi portaiden alle
Kengät, saappaat, takit, laukut ja maalipurkit. Tässä nerokkaassa porraskaapissa on tilaa kaikelle. Katso tästä, miten rakennat kaapin ja siivoat sotkut pois tieltä.

Rakenna itsellesi laavu
Haluaisitko rakentaa pihallesi laavun alle 1000 eurolla? Tämä laavu rakennettiin verstaassa talven aikana ja siirrettiin ulos keväällä. Voit rakentaa laavun myös paikan päälle.

Tämä on maailman HELPOIN perustus
Tee kuten me ja vala perustukset helposti.

Huono eristys voi pilata talon
Väärin asennetut eristeet voivat saada aikaan pahaa jälkeä ja tulla todella kalliiksi. Näytämme pahimmat tilanteet ja kerromme, miten vältät ne.

Edullinen lattialämmitys
Jos haluat lattialämmityksen, voit tehdä sen itse – puoleen hintaan. Näytämme, miten se tehdään.

Siisti suojus ilmalämpöpumpulle
Ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja pienentää lämmityskuluja, muttei näytä hyvältä. Tässä jutussa rakennetaan suoja lämpöpumpulle.

Hanki lukuoikeus kotisivujen kaikkeen sisältöön ja valmistaudu ajankohtaisiin projekteihin!

Tilaus ei sido sinua mihinkään, jos tartut tarjoukseen. Se tarkoittaa, että voit irtisanoa tilauksen, kun haluat.

Kuukauden lukuoikeus 2,50 €:

TEE ITSE - Hyvän lopputuloksen tae

Tee Itse on auttanut rakentajia isoissa ja pienissä projekteissa jo kohta 50 vuoden ajan.

Olemme tehneet taitavien avustajiemme kanssa tuhansia terassien, väliseinien, lattioiden, pihateiden ja autokatosten rakennusohjeita.

Olemme kirjoittaneet tuhansista materiaaleista ja ainakin yhtä monesta työkalusta, ja olemme remontoineet lukemattomia keittiöitä ja kylpyhuoneita.

Olemme tehneet alusta asti yhteistyötä rakennusalan asiantuntijoiden kanssa ja pitäneet itsemme ajan tasalla rakennusmääräyksistä.

Ohjeitamme noudattamalla saat hyviä lopputuloksia ja tiedät asiaa koskevat säännöt, joten et joudu murehtimaan vesieristeestä tai höyrynsulusta.

Tee Itse on riippumaton työkalunvalmistajista ja mainostajista. Se tarkoittaa, että voit luottaa työkalutesteihimme. Valitsemme testattavat koneet itse, ja kaikki työkalut pannaan yhtä kovalle koetukselle.

Saat pääsyn yli 1000 rakennusohjeeseen

Terrassit, kylpuhuoneet, väliseinät, pihatiet, laatat, keittiöt, lattiat, ikkunat ja ovet.

Tee Itsessä on yksityiskohtaisia ohjeita kaikkiin mahdollisiin projekteihin talossa ja pihalla.

Vaikeusaste, hinta ja projektin kesto kerrotaan selkeästi jokaisen ohjeen alussa. Se antaa hyvän käsityksen projektin laajuudesta ja auttaa ohjeen valinnassa.

Rakennusohjeissa on:

  • Vaiheittaiset ohjeet: Ohjeet ovat loogisia ja etenevät järjestelmällisesti vaihe vaiheelta. Kaikista vaikeista kohdista on kuvat ja selventävät suomenkieliset tekstit.
  • Materiaalilista: Materiaalilista kertoo, mitä projektiin tarvitaan, joten et joudu käymään rautakaupassa tämän tästä.
  • Rakennuspiirustukset ja mitat: Yksityiskohtaisissa rakennuspiirustuksissa näytetään mitat, kulmat ja rakennusperiaatteet.
  • Suomenkieliset videot: Videoilla kokeneet ammattilaiset jakavat kokemuksiaan ja näyttävät tarkasti, miten työt tehdään.
  • Itse käänneltävät 3D-mallit: Voit käännellä 3D-malleja itse ja katsoa lähempää rakenteiden yksityiskohtia, jotta et joudu arvailemaan, miten ne on tehty. Se tekee rakentamisesta paljon helpompaa.

Kuukauden lukuoikeus 2,50 €: