Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kuinka rappauksesta saa tasaisen?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Ongelma:

Aiomme rapata talomme ja kaipaisimme vinkkejä siihen, miten saamme laastikerroksesta tasaisen ja kauttaaltaan yhtä paksun.

Ratkaisu:

Laastikerroksen paksuutta on vaikea määrittää vapaalla kädellä, mutta pulmaan on hyvä ratkaisu: Käytä ohjaimina puulistoja, jotka ovat toivotun laastikerroksen paksuisia. Paksuuden tulee kuitenkin olla vähintään 10 mm, mieluiten suurempikin. Tarvitset kaksi ohjainta kerralla, sillä ne kiinnitetään väliaikaisesti seinään ja siirretään eteenpäin sitä mukaa kuin työ etenee.

Kiinnitä ohjaimet seinään laastinokareilla. Ohjaimien välisen etäisyyden tulee olla enintään kaksi metriä, jotta pystyt tekemään työstettävän alueen valmiiksi kerralla. Kannattaa mieluummin käyttää liian pieniä kuin liian suuria alueita. Kun olet tasoittanut alueen, siirrä toista ohjainta ja täytä sen jättämä kolo. Kiinnitä ohjain seuraavaan paikkaan seinässä ja jatka työtä.

LUE LISÄÄ: Seinätasoite silottaa pinnan

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin