Valvo kotiasi lampun avulla

Tämä led-lamppu näyttää melkein tavalliselta, ja se valaisee huoneen normaalisti. Lampun sisällä on kuitenkin puhelimeen yhdistettävä kamera, jota voi käyttää kodin valvomiseen.

Piilokamera

Mode-toiminnolla kameran voi säätää näyttämään esimerkiksi 360 asteen kuvaa.

Lamppuun piilotettu valvontakamera kuulostaa agenttitarinan rekvisiitalta. Valo- ja kameratekniikat ovat kuitenkin kehittyneet niin nopeasti, että kameralamput ovat kaikkien ulottuvilla. Kameralamppu ei ole kovin kallis, joten se on varteenotettava vaihtoehto valaisimeen, johon pitää ostaa joka tapauksessa uusi lamppu.

Kameralamppu ei korvaa oikeaa valvontakameraa, sillä kuvan laatu on heikko eikä lampun hälytin vedä vertoja oikealle hälyttimelle. Lamppu on kuitenkin hyvä lisä kodin turvajärjestelmään.

Toimii kuin oikea valvontakamera

Lampun sisällä oleva valvontakamera toimii periaatteessa samalla tavalla kuin kaikki kotikäyttöön tarkoitetut valvontakamerat. Lampussa on kamera ja wi-fi-yhteys, joten kotia on helppo valvoa lamppuun kuuluvan sovelluksen ja älypuhelimen avulla.

Lampussa on minikaiutin, joten sen kautta voi jopa puhua lampun lähellä oleville ihmisille. Äänen laatu ei ole kovin kummoinen, mutta siitä saa selvän, jos puhelimeen puhutaan hiljaisella äänellä. Toinen vaihtoehto on puhua puhelimeen niin kovaa, että kutsumattomat vieraat ottavat jalat alleen!

TOIMITUS SUOSITTELEE: Tehokas keino murtoja vastaan

Tässä lampussa on muistikortinlukija, joten se tallentaa kuvaa ja videota. Kortinlukijan voi säätää tallentamaan heti, kun kamera havaitsee liikettä. Kotiverkkoon liitettyä lamppua voi käyttää mistä päin maailmaa tahansa.

KAIUTIN

Lampussa on kaiutin, joten sen kautta voi puhua sekä kutsutuille että kutsumattomille vieraille.

KAMERA

Lamppu kannattaa kiinnittää kattovalaisimeen, jotta kamera kuvaa laajalla kuvakulmalla ja näyttää koko huoneen.

MUISTIKORTTI

Mikro-SD-muistikortti tallentaa videota ja kuvaa automaattisesti. Muistikortit maksavat noin 7–15 euroa riippuen siitä, kuinka paljon niissä on tilaa.

Tämän takia lamppu on fiksu

Kameralampussa on kaksi erilaista toimintoa samassa laitteessa. Lamppuun piilotettu kamera on huomaamaton, eikä sen takia tarvitse asentaa lisää laitteita tai sähköjohtoja. Lampun käyttämiseen ei tarvita muuta kuin hyvä langaton kotiverkko, matkapuhelin ja toimiva internetyhteys.

Kuvan laatu ei huimaa päätä, ja halvoissa lampuissa on omat vikansa. Kameralamppu on kuitenkin hyvä ostos hintaansa verrattuna, sillä sen avulla voi valvoa huoneita, joissa ei ole oikeita valvontakameroita.

Markkinoilla on paljon valvovia kameralamppuja, joiden hintahaitari on laaja. Tässä lampussa ei ole mallinumeroa, vaan sen nimi on ”Led-lamppu 360 asteen wifi- kameralla”. Lamppu maksaa noin 35 euroa.

    Muut lukevat juuri nyt …