Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Estä murrot - asenna terassin oveen lukko

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Monet uudet terassin ovet on varustettu ovenkahvalla, jota ei voi lukita. Vaihtamalla kahvan lukolliseen malliin pystyt melko pienellä vaivalla suojaamaan kotiasi murroilta.

Vaikeusaste
Vie aikaa
1 tunti
Hinta
100 euroa
Vaihtamalla kahvan lukolliseen malliin pystyt melko pienellä vaivalla suojaamaan kotiasi murroilta.

Johdanto

Murtovaras pystyy avaamaan lukotto-man terassin oven ulkoapäin harmitta-van helposti. Ovi tarjoaa myös hyvän pakoreitin talossa jo ahkeroivalle var-kaalle.

Jos haluaa tehdä kutsumattomien vieraiden elämästä vaikeampaa, oven-kahva kannattaa vaihtaa lukolliseen malliin. Tehtävä on onneksi varsin helppo, ja siitä selviää noin tunnissa. Näytämme, miten asennetaan Ruko 7812 -terassin ovenkahva. Asennustapa on pitkälti sama myös muiden valmistajien kahvamallien kanssa. Uusi lukittava kahva kiinnitetään yhteen suuntaan kiertyvillä ruuveilla, jotta kahvaa ei enää asennuksen jälkeen saa noin vain irti.

Ohjeet

Toimi näin

Lukittu sisältö

Kirjaudu tai hanki pääsy jaksoon

1

Irrota vanha ovenkahva. Tässä terassin ovessa on kahva vain sisä-puolella. Se on kiinnitetty kahdella tavallisella ruuvilla. Kun ruuvit on poistettu, kahva on helppo irrottaa.

2

Kokoa uusi lukollinen kahva asettamalla sylinterilukko oven-kahvaan. Varmista, että sylinterissä oleva lukitustappi menee oikein ovenkahvan lukko-osaan.

3

Kiinnitä sylinterilukko ovenkahvan takapuolelta kahdella ovenkahvan mukana saatavalla ruuvilla.

4

Merkitse ruuvien paikat. Ole tarkkana, että ovenkahva asettuu täysin pystysuoraan.

5

Poraa uudet reiät 2-3 mm:n puupo-ralla ja kiinnitä kahva ensin tavallisilla ruuveilla. Tarkista, että kaikki toimii kuten pitää, ennen kuin kiinnität kahvan lopulli-sesti vain yhteen suuntaan kiertyvillä ruu-veilla. Tämän jälkeen kahvaa ei enää saa irti.

Vie aikaa

Noin tunti

Hinta

Lukollinen ovenkahva maksaa noin 100 €.

Vaikeusaste

Melko helppo

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin