Galleria: Upeita rakennelmia lavoista

Vanhat kuormalavat muuttuvat osaavissa käsissä upeiksi huonekaluiksi, kukkapenkeiksi ja jopa kokonaiseksi taloksi. Esittelemme 34 upeaa rakennelmaa, jotka saivat alkunsa vanhasta kuormalavasta.

Lavoista rakennetut sisäkalusteet

Lavat kestävät sisäkäytössä sellaisinaan, mutta voit toki maalata ne jos haluat. Muista, että voit käyttää sisätiloissa vain EUR ja FIN-lavoja, sillä muut lavat voivat olla painekyllästettyä puuta tai niissä voi olla haitallisia yhdisteitä.

Lavoista rakennetut terassikalusteet

Lavoista tehdyt terassihuonekalut ovat karuja ja komeita. Jos lavat tulevat ulkokäyttöön, ne pitää maalata tai käsitellä puunsuojausaineella.

Lavoista tehtyjä sänkyjä

Lavoista voi rakentaa monenlaisia sänkyjä.

Lavoista tehdyt istutuslaatikot ja kukkapenkit

Nämä ovat jo klassikoita. Lavoja voi käyttää mausteyrttien, salaatin, mansikoiden ja viherkasvien istutuslaatikkoina. Älä käytä painekyllästettyjä lavoja, jos kasvatat syötäväksi tarkoitettuja kasviksia.

Lavoista rakennetut keittiöt ja kylpyhuonekalusteet

Sivele lavojen päälle paksu kerros maalia tai lakkaa, ja saat käytännöllisiä palikoita keittiön tai kylpyhuonekalusteiden rakentamiseen.

Lavoista rakennettu kokonainen talo

Jos kaipaat todellista haastetta, voit toteuttaa jonkin näistä projekteista. Lavoista tehdyssä talossa on ainakin hyvä ilmastointi!

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Huonekalut