Tuolien punominen - tee se itse

Älä suotta hävitä vanhoja, kuluneita punostuolejasi. Tuolien punominen ei ole kovin vaikeaa. Kun hallitset tekniikan, voit antaa tuoleille uuden elämän.

Puno kuvioita

Voit vaihtaa tuolin punoskuvion uuteen. Perinteinen ruutukuvio on suosittu, mutta myös kirjekuorikuvio toimii. Tuolien punomiseen ei tarvita perusteellisesti tietoa tai erikoistyökaluja. Itse asiassa siihen tarvitaan vain sakset, mitta ja kynä.

Tuolien punominen narusta

Tuolien punomiseen voi käyttää useita eri materiaaleja. Lankaa tarvitaan noin 130-140 metriä per tuoli. Varmista, että lankaa on mieluummin liikaa kuin liian vähän. Jos huomaat tehneesi virheen, voit purkaa punoksen ja punoa pieleen menneen kohdan uudestaan. Paperinaru sopii punomiseen loistavasti.

Aloita nurkasta

Ruutukuvion punomisessa on tärkeää, että langat ovat suorassa. Kiinnitä langan pää huolellisesti tuolin reunaan. Kun olet punonut esimerkiksi 15 riviä, pyöritä naru pari kertaa tuolin rungon ympäri.

Puno tuoli päivässä, lataa ohjeet ja katso, miten se tehdään

Tuolien punominen ei ole monimutkaista, ja virheet voi aina korjata. Lataa ohjeet ja katso, miten ammattilainen antaa vanhoille tuoleille uuden elämän. Työn iloa.