Helppo
Vaikea

Tämän takia laattoja ei pidä maalata

Jos laatoissa on edes hento kohokuvio, yksi maalikerros saa ne näyttämään entistä pahemmilta. Kuviot on tehty usein siksi, että laatassa on useita värejä. Valkoinen maali saattaa peittää joitakin vihreän sävyjä, mutta kuvio näkyy edelleen. Se ei ole tarkoitus.

Jos aiot maalata kylpyhuoneen laatat, kannattaa muistaa, ettei käytännössä mikään maali kestä suihkunurkkauksessa.

Tee näin maalaamisen sijaan

Pitääkö kaikki laatat hakata irti seinästä vasaralla ja meisselillä? Ei. Unohda kuitenkin maali ja ota käyttöön yleistasoite. Yleistasoite on sementtipohjaista laastia, joka tarttuu KAIKKEEN. Edes peili ei ole sille liian liukas pinta. Ohut kerros tasoitetta peittää rumat laatat iäksi.

Yleistasoitteessa on lisäksi se hyvä puoli, että seinän voi maalata tai tapetoida. Suihkunurkassa yleistasoitteen voi pinnoittaa vesieristysmaalilla.

Yhtä helppoa kuin laattojen maalaaminen

Yleistasoitteella rappaaminen on ainakin melkein yhtä helppoa kuin maalaaminen. Tasoitteen levittämiseen tarvitaan vain teräslasta ja hiertämiseen sieni tai kumilasta. Voit peittää parhaat päivänsä nähneet laatat tämän oppaan avulla.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Näin helposti säästät rahaa maaliostoksilla!

Niin on käynyt kaikille. Maalausurakka on lopussa, ja jäljelle on jäänyt puolikkaita ja täysiä purkkeja kallista maalia. Voit välttää tilanteen mittaamalla menekin oikein, ennen kuin ostat maalia. Mittaa pinnat nopeasti ja tarkasti laser-etäisyysmittarilla!

Juuri nyt saat MAKA-laser-etäisyysmittarin sekä 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 14,90 eurolla!

Klikkaa ja katso tarjous täältä!

VIDEO: Täältä voit katsoa videon laser-etäisyysmittarin käyttämisestä ja toiminnoista: