Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Vanerilla vahvistettuun kipsilevyseinään on helppo kiinnittää erilaisia esineitä. Myös kipsilevyjen ruuvaaminen on helppoa.

Vanerilla vahvistettuun kipsilevyseinään on helppo kiinnittää erilaisia esineitä. Myös kipsilevyjen ruuvaaminen on helppoa.

Tämä seinä muistuttaa ulkonäöltään mitä tahansa väliseinää, mutta siihen on helpompi kiinnittää esineitä kuin tavalliseen, pelkistä kipsilevyistä rakennettuun väliseinään. Vaneri- ja kipsilevyt ovat hyvin erilaisia, ja tässä seinässä hyödynnetään molempien vahvuuksia.

Seinän päällimmäinen levy on kipsiä. Kipsilevy on täydellinen pintamateriaali, jolla on helppo tehdä siistiä jälkeä. Levyt voi tasoittaa ja maalata, eivätkä ne halkea tai pala helposti.

Kipsilevyn takana olevaan vaneriin voi ruuvata tauluja ja kevyitä hyllyjä ilman tulppia. Jos seinään pitää kiinnittää jotain raskasta, tulpat pitävät esineet lujasti kiinni vanerissa.

Ripustaminen - kevyet ja painavat esineet
Kevyet ripustukset Kiinnitä kevyet esineet pelkillä ruuveilla Kevyiden esineiden ripustaminen on todella helppoa. Kiinnitä ruuvi tai naula sopivaan paikkaan ja ripusta esine seinälle.
Painavat ripustukset Ripusta raskaimmat esineet tulpalla Vanerin taakse laajeneva tulppa pitää tavarat kiinni seinässä uskomattoman lujasti. Tulpan voi kiinnittää mihin tahansa kohtaan seinässä.

Lataa koko artikkeli. Saat yksityiskohtaiset rakennusohjeet vahvistetun kipsilevyseinän rakentamiseen.