Katos

Katos, josta on paljon hyötyä

Tämä katos katetaan huovalla ja viimeistellään alumiinilistoilla. Katos näyttää hyvältä, mutta se on myös tarpeeksi tukeva kestääkseen pitkään.

Katoksen alla on tarpeeksi tilaa puille. Pinosta ei kuitenkaan tule niin iso, että se voi kaatua eikä niin epämääräinen, että kuivat ja kosteat puut menevät sekaisin. Tässä katoksessa vallitsee järjestys.

Väliseinät pitävät polttopuut järjestyksessä

Katoksen alla on tolpista ja rautaverkosta tehtyjä väliseiniä. Ne pitävät kuivat ja märät polttopuut tai polttopuut ja huonekalut erillään. Samalla väliseinät antavat tuulen puhaltaa vapaasti polttopuiden välissä, jotta ne pysyvät kuivina.

Tukevat materiaalit sikrer halvtaget

Katoksen voi rakentaa mistä tahansa tolpista ja laudoista. Tässä luksusmallissa on kiinteä katto, ja sen laudat on valittu ulkonäön perusteella. Katos rakennetaan huolellisesti, jotta se kestää aikaa sekä sen vuoksi, että katos on keskellä pihaa.

Tämän nelimetrisen katoksen materiaalit maksavat kaiken kaikkiaan noin 500 euroa.

Lataa täydelliset rakennusohjeet: Rakenna itse katos!

Katos on tyylikkäästä ulkonäöstään huolimatta helppo rakentaa. Jos olet kätevä käsistäsi ja noudatat yksityiskohtaisia ohjeita huolellisesti vaihe vaiheelta, ehdit rakentaa kotikadun upeimman katoksen yhdessä viikonlopussa.

Toimitus suosittelee: Ovatko polttopuusi tarpeeksi kuivia?

Polttopuiden kosteusprosentin pitäisi laskea alle 18:n, ennen kuin niitä käytetään lämmittämiseen. Muuten puut eivät pala tarpeeksi kuumasti. Märkä puu savuaa enemmän kuin kuiva, ja noki tarttuu hormin sisäpintaan. Se voi johtaa hormipalon syttymiseen.

Siksi suosittelemme, että tarkistat puiden kosteusprosentin ennen lämmittämistä. Varmin tapa on käyttää kosteusmittaria.

JUURI NYT: Saat 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja kuusitoimisen yleistunnistimen vain 14,90 eurolla. Säästät 57,30 euroa!

Kyllä kiitos: Näyttäkää tarjous minulle NYT!

Täältä voit katsoa videon kuusitoimisen yleistunnistimen toiminnoista