Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lukijoiden hienot linnunpöntöt - 1

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tuhannet kiitokset kaikille teille, jotka osallistuitte lukijakilpailuumme ja lähetitte kuvia upeista linnunpöntöistänne. Tuomaristo oli kuvista haltioissaan. Emme valitettavasti voi esitellä lehdessä kaikkia pönttöjä. Toivottavasti kuvissa nähtävät linnunpöntöt innostavat rakentamaan niitä lisää!

VOITTAJA:

"Rakensin hieman erilaisen linnunpöntön kesän karavaanareille", Janne kirjoitti. Linnunpönttö todella poikkeaa muista, ja se sisältää monia hienouksia ja paljon huumoria. Kiitos upeasta kilpailutyöstä ja mukavaa kesää uuden ruohonleikkurin kanssa. Toivottavasti se ei pelota "karavaanareitasi" pois pihaltasi!

Allan on rakentanut linnunpöntön kauniille tervapääskyille. Pönttö on juotettu yhteen sinkkilevyistä ja asennettu hieman irti päätyseinästä, jotta seinä ei sotkeennulintujen jätöksistä.Linnunpöntön taakse on porattu reikiä, jotta se ei lämpene liikaa.

Tiainen muutti taloon vain päivä talon valmistumisen jälkeen. Mona rakensi pöntön vedenkestävästä vanerista. Seinät on käsitelty ulkokäyttöön tarkoitetulla laastilla ja verhoiltu pienillä kivillä. Olkikatto on liimattu kiinni.

Nämä iloiset kasvot on tehty sinitiaisille. Pöntto on rakennettu höylätystä männystä. Katto on verhoiltu kattohuovalla

Tällä pihalla linnut voivat asua rivitalossa.

Napsauta tästä >>

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin